4 obokade dagar Florida. 2 vuxna tar tacksamt emot tips på plats och hotell.

Av Savoy20
19 feb. 2020 09:10
Visningar: 113
Jag har gått igenom trådar om Florida men alla verkar redan ha någon tanke om resplan. Här står det helt stilla. Vi reser för första gången utan tonårsbarn och har bokat in 5 dagar Miami south b på slutet. Vi har dock 4 obokade dagar.
Vi har tidigare år varit i, clearwater b, Miami south b, Key West, Islamorada, Fort Lauderdale, Orlando. sarasota.
Vi vill bara sola, bada och träna och äta på trevliga restauranger.
Fort Lauderdale upplevde jag som väldigt trist. Orlando går bort då vi inte tänkt besöka någon park. Islamorada var trevligt men 4 dagar känns lite för länge. Key West bestod mest av berusade och ganska otrevliga Engelsmän när vi var där.

Landar kl 16 på eftermiddagen i Miami och tänker hyra bil. Finns det någon som kan komma med lite tips vore det väldigt uppskattat.
Av Savoy20
19 feb. 2020 15:32
Citerat från Birgere:
Venice kanske.
Tack för tipset. Sökte upp på nätet och tänkte att det där kan vara något, tills jag insåg att jag befann mig i Los Angeles :). När jag sen hittade rätt Venice verkat det absolut vara en trevlig och trygg plats att bo på. Men kanske lite för lugnt för oss och jag hittade inte så många hotell just där. Men passar på att tacka dig för alla tips du bidragit med i tråden. Läser dem med stort intresse.

Men just nu är det bara ångest för de där 4 dagarna jag ska försöka lösa. Fort Lauderdale kanske, men då bodde vi på Hilton Fort Lauderdale Resort och det kanske var helt fel ställe. Stränderna var ganska öde och minns att jag tyckte att det var irriterade att hela tiden bli störd av spåkvinnor när man låg och solade.

Jag har dessutom lyckats pricka in springbreak när vi reser denna gång insåg jag i efterhand. Jag fortsätter grubbla lite till...
Av Birgere
19 feb. 2020 17:33
Hehe, lite långt kanske o bila till LA😁 o tack för feedback
Visst är Venice, FL lite av en sovstad men det är ganska mysigt och några bra utflyktsmål finns ju i närheten.
Har du kollat på Hollywood Beach, själv gillar jag den stan bra mycket mer än FtL. Bara att slippa trafiken är ett stort plus. Funderar själv på att testa o bo Margaritaville nästa gång vi kommer dit.
Annars kan ni ju kika längre norrut, (West)Palm Beach, i mitt tycket en ganska stor stad, bra stränder och trevligt centrum. Inte alls så turistigt men heller inget ställe jag skulle stanna länge.
Hur Spring break påverkar resan kan ju bli spännande, ju billigare ni bor desto fler collagekids.
Ett o annat wet T-shirt contest lär ni ju få uppleva iaf.😃