Här bor du bäst nära Disney World

Stineb
Reseguiden, besökt 18 länder

Foto: iStock
Du skall till Disney World, det vet du. Men var skall du bo då? Det vet vi!
Publicerad 12 maj 2020

Bästa Disneyhotellet i parken enligt Tripadvisor – Disney´s Grand Floridian Resort

Perfekt för storfamiljen på resa, här trivs lillebror och mormor lika bra! Hotellet kan locka med två pooler, ett afternoon tea-rum och 9 restauranger. Missa inte frukost med de kända Disney-figurerna på 1900 Park Fare-restaurangen, det är något barnen aldrig kommer glömma. Hotellet är det som ligger allra närmast Disney World´s Magic Kingdom och från hotellet tar du dig enkelt dit med monorail (som en spårvagn i luften) eller båt.

Sök priser till Disney´s Grand Floridian Resort

Bästa hotellet i parken enligt Tripadvisor – Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort

Om det är lyx man är ute efter är detta rätt hotell. Här finns allt och lite till: vattenpark, frukost med Disneyfigurerna i restaurangen Ravello, gratis transport till de olika Disneyparkerna, barnklubb 8 timmar per dag som är gratis, gym och spa. Är du en golfare har hotellet en egen golfbane och golfklubb där hela familjen är välkommen. Perfekt hotell för dig som inte vill lägga all tid inne i parkerna.

Sök priser till Four Seasons Resort Orlando at Walt Disney World Resort

Barnens favorit – Disney´s Art of Animation Resort

Här får barnen sällskap av Nemo och Doris i poolen, ja här finns faktiskt ett vattenland på temat Hitta Nemo och Hitta Doris! Att bo här är som att bo i en animerad film och oavsett ålder på barnen kommer dom ha riktigt kul här. Hotellet har även food court utom det vanliga där du kan välja mellan maträtter som indisk tandoori, mongolsk grill och grillad fisk för att nämna något.

Sök priser till Disney´s Art of Animation Resort

Mäst prisvärt och nära parkerna – Radisson Hotel Orlando Lake Buena Vista

Om man vill bo nära Disney World men inte betala det det kostar att bo innanför porterna så är detta ett riktigt bra och prisvärt alternativ. Ett vanligt standardrum här är hela 31m2 och har två stora dubbelsängar, gott om plats för en familj på 4 eller 5 personer. Hotelelt erbjuder gratis parkering för sina gäster och gratis transport till och från Disney World och flertalet outlets om ni blir sugna på att shoppa lite. Utöver det har hotellet en restaurang,bar, et fint poolområde och gym.

Sök priser till Radisson Hotel Orlando Lake Buena Vista

Bästa hotellet utanför parken enligt Tripadvisor – Villas of Grand Cypress

Lyxiga lägenheter som passar perfekt om man är en stor familj, eller kanske reser tillsammans med flera familjer. Disney World är bara några minuter bort med bil och på hotellet finns allt man kan behöva innan och efter en dag i parken. Slappa vid poolområdet, spela en runda golf, ät frukost i restaurangen eller ta en drink i baren.

Sök priser till Villas of Grand Cypress

Hitta din resa på Reseguiden

Flygbiljetter till Orlando
Alla hotell i Orlando
Hyrbil i Orlando


Erbjudanden – Florida & USA