London - Köpa inträdesbiljett hemifrån?

19 maj 2012 05:58
Visningar: 6059
Hej!
Vi är två par som ska åka till London nästa helg och är sugna att gå och titta på towern, madame tussaude å liknande och har sett hemsidor här hemma som säljer inträdesbiljetter med gå före i kön system.

Jag undrar om det är någon som köpt det här hemma i Sverige? Eller är risken stor för lurendrejeri?
Och vilka alternativ finns det att ta sig från Gatwick till london stad när man anlänt med flyget? expressen är ju väldigt dyr

Tack på förhand :)
Av Asok
19 maj 2012 12:17
Rekommenderar att ni köper biljett innan ni åker. Mme Tussauds har egen hemsida där man kan köpa t.ex.

Alla flygplatser brukar ju ha flygbuss till bra pris. Easy Bus kör till Earl's Court o därifrån går tunnelbanan. Annars verkar bussarna kosta lika mycket som expressen ca £20

Visit London had också en hemsida där man kan köpa biljetter i förväg.

http://www.visitlondon.com/attractions/culture/
19 maj 2012 13:58
Vi köpte "London pass" Där väldigt många inträden ingår plus att man åker gratis kollektivt.
Även rabatter på många ställen ingår med detta kort. Även gå förbi kön på vissa ställen.
Jag kommer inte i håg exakt vad det kostade. Vi köpte via deras hemsida och fick kort och dagbiljetter till kollektivtrafiken plus en jättebra London guide hemskickade på posten.
Dom finns att köpa på flera ställen i London.
http://www.londonpass.com/
20 maj 2012 22:18
Smidigast att köpa på internet innan resan. Vi (jag och dottersonen) köpte biljetter till både Mme Tussauds, London Dongeon m.m. på nätet före resan. Mme Tussauds har egen hemsida. Fördelaktigare priser och man slussas in i en särskild, snabbare kö. Man behöver inte ens bestämma särskild dag när man bokar, ta bara med biljetterna och åk dit när det passar er. Kan rekommenderas. Vi köpte också musikalbiljetter klappat och klart hemma innan vi åkte. Skönt att ha allt fixat när man kommer fram. Hoppas ni får en trevlig Londontripp!