Asok

Kön / Ålder
Kvinna, 6 år
Bor i
Göteborg
Restyp
Naturälskare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Fri som en fågel
Besökta länder
19
Profilsida skapad
2008-03-17
Senast online
4 veckor sedan

Har varit galen i att resa sedan barnsben men kommer inte alltid iväg när jag vill, men numera brukar det blir ett par resor per år om jag inte har en långresa på gång.
Storbrittanien är ett favoritresemål, även USA och Italien hamnar högt på min "rese-lista", men mitt favoritresemål är Australien där jag har varit tre gånger.

Asoks besökta platser
Resealbum  (Visa alla 2 album)
4 maj 2009|Kultur & Historia
Asok
Asok säger i Lenakps diskussion "Tanzania i oktober":
Vi var i Tanzania i oktober och tyckte det var perfekt. Inte lika mycket turister som under högsäsongen delvis beroende på att Ebolan "härjade" i Västafrika vilket avskräckte en del resenärer av någon anledning. Vi utgick från Arusha och besökte alla fem nationalparkerna i norra Tanzania under 10 dagar. De erbjuder lite olika så hade inte velat vara utan någon eg. En drömresa.
7 juli 2020 14:02 - Anmäl
Asok
Asok säger i Ankianderssons diskussion "Tips till södra England??":
Cotswolds är supermysigt men helst skall man ju ha bil då om man vill åka runt. Välj annars någon mindre by utanför Oxford som är enkel att ta sig till. Mourton in the Marsh går det ju att åka tåg till t.ex.
21 februari 2020 14:09 - Anmäl
Asok
Asok säger i Eemiliaans diskussion "Hur spendera 3 veckor i Australien?":
Jag har varit flera gånger på östkusten i dec/januari och skulle föreslå att ni tar 4-7 dgr i Sydney och sedan flyga upp till Cairns och ta några dagar t.ex. på Green Island eller annan ö ute på revet (kostar en del men är värt det). Öarna som ligger närmast kusten som Fitzroy Island har ju ofta stingers på sommaren och då är det inte badbart. Åka tåg upp till Kuranda och ev. En sväng upp till Por...
4 februari 2020 14:24 - Anmäl
Asok
Asok säger i Handledsskotts diskussion "Kapat kreditkort.":
Jag har använt kreditkort utomlands i många många år nu och har ALDRIG blivit skimmat/kapat där. Däremot här hemma både via nätsidor och i affärer har det hänt 3 ggr senaste 10 åren så tror inte du behöver vara mer orolig än hemma faktiskt.
3 februari 2020 14:30 - Anmäl
Asok
Asok säger i Eclises diskussion "Gambia gula feber vaccin?":
Detta krävs endast om man kommef fr annat land som har Gula Febern så det är lugnt
3 januari 2020 18:51 - Anmäl
Vänner
Roadtrip 2011  3
Nu börjar vår nya långresa ta form! Det blir 5 veckor med mycket djur och natur. Vi börjar med 6 dagar i Seattle och sedan följer 14 dagar i Idaho/Montana/Wyoming/South Dakota med Yellowstone och i...
19 okt 2010
Diskussioner