Tips till södra England??

16 feb. 2020 20:36
Visningar: 1224
Hej! Jag och min familj ska åka på en resa till England i slutet av maj. Vi tänkte börja vår resa i London och spendera ca 4 dagar där, sen hade vi tänkt fortsätta resan med att ta tåget till något mysigt ställe i södra England exempelvis Cornwall eller Cotswolds. Jag undrar om det är någon som har rest en del i södra England och vet vad bästa stället att åka till är eller har övriga tips om vad man kan göra och inte får missa. Det vi är ute efter är att få se den vackraste och mest natursköna delen av södra England och kanske besöka några vackra slott eller liknande :)
Av Desires
20 feb. 2020 10:42
Ja England o Cornwall är ju jättemysigt! Vi har bilat där, men tyvärr ej åkt tåg, så har lite svårt att veta hur det är med tågkommunikationerna mellan dessa orter.
Av mig kan du få tips o inspiration av mina många bilder om underbara Cornwall!
.....HÄR mitt långa inlägg om CORNWALL https://www.desires.se/?p=86
.....HÄR har jag skrivit om annan sevärd stad BATH (mini-Rom) ca 10 mil från London https://www.desires.se/?p=54
Av Mirreli - Reseguiden.se
20 feb. 2020 11:14
Stranden och pirerna i Brighton är ju speciella, bodde där några månader för läänge sedan men minns fortfarande känslan, speciellt när sommaren är i antågande :)
Av Asok
21 feb. 2020 14:09
Cotswolds är supermysigt men helst skall man ju ha bil då om man vill åka runt. Välj annars någon mindre by utanför Oxford som är enkel att ta sig till. Mourton in the Marsh går det ju att åka tåg till t.ex.
22 feb. 2020 08:28
Tack för tipset! Finns så många fina ställen att välja på😊