Boende i Fort Meyers Beach?

22 sep. 2018 22:36
Visningar: 87
hej,
vi är 2 vuxna och 2 barn (10 och 13 år) som ska till Florida i april 2019. Planerar att bo i FMB i 4-5 nätter och har surfat runt här på forumet för fullt, och lärt mig massor!

Jag vill gärna ha tips på var på FMB man ska bo, gärna dels vilken del och gärna tips på specifika boenden. Vi har inte bestämt om vi ska bo på hotell eller i hus/lägenhet,men det lutar åt att vi vill ha ett boende där vi kan laga egen mat.

Tack på förhand!
23 sep. 2018 12:10
Manatee bay inn!
Väldigt trevligt "bed and breakfast". Egentligen är det egna lägenheter med kök. Boka på deras hemsida. Kan rekommendera lägenhet 1 som är lagom för 4 Pers. Absolut bästa läge i ft Myers beach med gångavstånd till centrum och piren. Två små pooler, solstolar med utsikt över "lagun" där vi sett både manateer och delfiner. Finns grill också mm. Lite dyrt men värt pengarna! Vi har bott här tre gånger och kommer att bo där igen.
23 sep. 2018 12:30
Vi bodde på Beach Shell Inn, en bit men fortfarande gångavstånd till området med hålligång. På strandsidan så bara meter titt stranden. Mycket trevligt och lägenheter i olika storlekar. Vi valde den med egen uteplats, väldigt skönt att kunna ät frukost och middag i egen "trädgård" som hemma :) Parkering precis bredvid uteplatsen.
Fördel också att det ligger en stor livsmedelsaffär rakt över gatan och att det var extremt prisvärt, iallafall den gången.
23 sep. 2018 15:43
hej,
och tack snälla för svar - ska kolla upp både Manatee Bay Inn och Beach Shell Inn!