Stöd Ukraina

Wahlens blogg

Fredag 8 Augusti 2008

Vamos a Panama!

Hola Amigos!

Vi ar nu inne pa varan tredje vecka pa spanska kursen i Cartagena.
Det gar val hyfsat aven om gramatiken ar svar och inte alls lika logisk som pa svenska eller engelska. Verbet ska ju bojas hela tiden och det ar nio oika tempus. Det galler att fortsatta studierna nar vi kommer hem om vi ska fixa att prata pa en nagorlunda niva.

Cartagena ar en fin gamal Kolonialstad med flera intressanta sevardheter. Den ar dock i minsta laget och 2 veckor racker mer an val for att upptacka det mesta. Vi blev faktiskt lite rastlosa igar sa vi bestamde oss for att aka pa en weekendresa till Panama. Panama City ar en helt annorulnda stad mycket mordern och amerikaniserad ( de har ingen egen valuta utan anvander usa dollar) aven om det finns en gamal del aven har.

Det som ar bra har i Panama ar att det ar billigt, markesklader och dyl. kostar halva priset jamnfort med hemma.

Imorgon ska vi aka bat genom hela kanalen som forbinder Atlanten med Stilla havet. Hela strackan ar 80 km och som mest skilljer det 100 meter i hojd. Ska bil en valdigt intressant upplevelse.
Pa Sondag aker vi tillbaka till Cartagena for varan sista vecka pa skolan, efter det vantar en 17h bussresa till Merida i Venezuela dar vi bla. tankte ta oss up pa Pico Bolívar, som med sina 5 007 m ar Venezuelas högsta berg.


Hare bra hemma i regnet.

Just det! Har ar det 35 grader varmat hela tiden dag som natt. Helt sjukt!



/Johnny
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

The Guianas..
13 år sedan
Yaguaru-Stockholm
13 år sedan
Parque Ambu Ari.
14 år sedan
Hacia la selva...
14 år sedan
Leoparder,rånförsök, funkparty och fotboll...
14 år sedan