Tips om Panama

Här hittar du tips, råd och inspiration från oss och våra medlemmar

Panama är ett spännande resmål för dig som vill uppleva karibiska sandstränder, spännande indiankultur och tropisk regnskog. Reser du hit på chartersemester kan du bo i Panama City eller i mysiga Playa Blanca, alldeles vid Karibiska havet.

Frågor & svar om Panama

Kombination med Costa rica ?

Panama Minja, 21 dec. 2019
Updaterad av Jonas73 för 2 år sedan
9
Sitter och kollar resor till nästa jul och vi är familj och barn då 11 och 9 år . Vill så gärna resa till Panama se kanalen , ögrupperna och sen vidare till Costa rica . Tänkte vara borta 3 v Vad tror ni? Eller ska man bara göra Panamna och ta Costa rica i en annan resa? Vad rekommenderar ...

Utresebiljett.

Panama Freddan91, 18 okt. 2017
Updaterad av Freddan91 för 4 år sedan
2
Hej! Jag och tre polare flyger till Panama i Januari och flyger sen hem från Costa Rica en månad senare. Har läst att de kan bli problem att komma in i landet om man inte har en utresebiljett från Panama. Någon som har erfarenhet av detta?

Jul och nyår i Panama, tips!?

Panama Klarapetter, 13 dec. 2016
Updaterad av Elin_al1 för 5 år sedan
1
Hey Jag är just nu i Belize och tänkte ta ett flyg till Panama för att spendera de två sista veckorna på mitt backpackeräventyr där. Det innebär att jag kommer vara där på jul och nyår :) någon som har något tips inför det? På platser osv :)

Panama efter Tanzania

Panama Helen89, 20 aug. 2016
Updaterad av Ixploretheworldcom för 6 år sedan
1
Hej, är det någon som vet om det finns några begränsningar för att resa in i Panama? Samma vecka som jag kommer hem från Tanzania/Zanzibar ska jag till Panama på tjänsteresa. Kommer vara vaccinerad mot gula febern.

Utresebiljett Panama

Panama Annaanas, 5 apr. 2016
Updaterad av Annaanas för 6 år sedan
0
Är i costa rica och åker till Bocas tel toro imorgon. Jag har en flygbiljett bokad från san jose, Costa rica den 22 april. Räcker det med att visa den biljetten i gränskontrollen eller behöver jag en ytterligare biljett som visar att jag åker ut från Panama?

Panama-San blas

Panama Caroline_a, 2 dec. 2015
Updaterad av Caroline_a för 6 år sedan
0
Någon här som har erfarenhet av att ta sig ut till San Blas på egen hand? Vi gjorde misstaget som det ser ut nu, att boka flyg till Puerto Obaldia men därifrån ser det svårt ut att faktiskt komma ut till öarna. Har ni någon bolag att rekommendera så man kommer ut dit mer organiserat? Eller vad ...

Mysigt hotel med pool i Panama City

Panama Djeppe, 13 juni 2015
Updaterad av Sillam för 7 år sedan
3
Någon kan rekommendera ett bra hotel I PC. Har två killar på 6 & 9 som ska med och är ute efter ett charmigt ställe. Någon som har nåt tips?

Rekommendera något skysst boende kring Santa Catalina?

Panama Djeppe, 30 juni 2015
Updaterad av Djeppe för 7 år sedan
0
Vill ha en bra stand, god mat och skönt häng. 2 vuxna & 2 barn. Anyone?

Hyra bil

Panama Tjarlie, 28 juni 2015
Updaterad av Tjarlie för 7 år sedan
0
Ska flyga till Panama och hyra bil . Undrar om man får ta hyrbilen och göra en rundtur in i Costa Rica

Någon som hyrt katamaran med skeppare i San Blas?

Panama Djeppe, 14 juni 2015
Updaterad av Djeppe för 7 år sedan
0
Och som har någon att rekommendera? Vi är 2 vuxna och 2 barn.

Tips Panama

Panama Eval61, 1 jan. 2014
Updaterad av Eval61 för 7 år sedan
13
Funderar på att resa till Panama, Vill inte åka på rundresa utan ta oss fram på egen hand. Är intresserad av djur o natur samt sol o bad. Kommer att ha 10-14 dagar til förfogande. Önskar tips om "måsten" samt hur man på egen hand tar sej mellan dessa resmål. Är det bäst att flyga till/från Panama ...

Flyg till Bocas del toro

Panama Majarebeckan, 16 nov. 2014
Updaterad av Dazind för 7 år sedan
2
Hej! Är det något som har flugit från Panama City till Bocas del toro? Och vet någon om det är långt mellan flygplatserna i Panama City, alltså PTY och PAC. Flyger till PTY men ska vidare till Bocas del toro, så måste ta mig till PAC för flygen går bara därifrån. Har bara 4 timmar på mig!

Om Panama Nordamerika

Panama är ett spännande resmål för dig som vill uppleva karibiska sandstränder, spännande indiankultur och tropisk regnskog. Reser du hit på chartersemester kan du bo i Panama City eller i mysiga Playa Blanca, alldeles vid Karibiska havet.