Stöd Ukraina

Joannaes blogg

Söndag 16 Mars 2008 - Chiclayo

Vaaaarmt!

Efter Riobamba akte vi till en stad som heter Cuenca. Dar gick vi bl.a. 3h i nationalparken Caja.. liknade de svenska fjallen, forutom lamorna och hojden. Vadret var riktigt daligt, regn, regn och pyttelite sol. Regnet medforde en fruktansvart lerig vag.. men det var vackert dar! I slutet pa varan promenad fick vi freestyla ut i buskarna for att undvika parkpolisen eftersom att vi inte hade betalat intradet pa 10$/pers. I parken gick vi forbi ett antal sma sjoar som var helt knokfulla med oring, sa André hade lite smatt angest over att han inte kunde fiska upp de. Han har iaf kopt en liten fiskeutrustning nu sa att han kan fiska pa nasta bra stalle vi stoter pa.

Fran Cuenca tog vi en buss till Loja dar vi forst hade tankt stanna en natt, men vi andrade oss och tog en nattbuss vidare over gransen till Peru och staden Piura. Dar hade vi ocksa tankt stanna, men vi tyckte att nar vi anda var igang kunde vi satta oss pa en 3:e buss till Chiclayo. Och har ar vi nu, 16,5h buss fran Cuenca. Det ar fruktansvart varmt och fuktigt har. Vi har ju vant oss till kylan uppe i bergen nu, sa varmen kom som en chock for oss.

Venezuela var oken, Colombia var gront och lummigt.. Ecuador var utan tvekan jordbrukslandet nr1. De odlade overallt och sa hogt upp pa bergen som det bara gick. Boskap overallt! ..sag till och med 2 kossor fasttjudrade pa en grasplatt mitt i stan i Cuenca.

Vi kommer folja Perus kust nu ett tag innan vi vikar av osterut mot Bolivia.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet