Stöd Ukraina

Gittwillners blogg

Onsdag 9 December 2009 - Florida

Tampa Bay Lightning nästa...

Resan hit gick bra. Landade i Fort Lauderdale efter 10 timmar trots att landningen var brutal, studsade fint och flygkapten som var en dansk lät onykter hela redan;) Vi fick dock stå och vänta efter landning innan vårt stora flyg fick en parkeringsplats. Då tyckte jag synd om alla barnfamiljer som bara ville av detta flyg.

Väl inne på flygplatsen som är förhållande liten flygplats går det väldigt trögt att gå igenom USA:s tullkontrolller som är klart överdrivna. Det skulle tas fingeravtryck, fotografering, ifyllda ologiska tulldeklarationer innan man till slut kom ut till rullbanden med bagagen. Pust.

Väl ute i det fria möttes vi av en fuktig luft, sol och 28 grader varmt. Nu skulle vi hämta ut vår beställda hyrbil som tog oss ytterligare ett par timmar innan vi satt i en Suw med GPS:en i högsta hugg. En riktigt fin bil som får oss att känna som vi flyger fram.

Vi körde ett antal timmar innan vi hamnade på vårt hotell. Tyvärr hade GPS:en fått sig ett tuppjuck och slussade oss lite fel på vägarna. Dessutom hände det två roliga saker på vägen som vi får berätta för er när vi kommer hem. Jag säger bara 112 och tuggummi;)

Helt snurriga i pallet efter att varit vakna ett antal timmar somnade vi gott allihop.

Under tisdagen installerade vi oss i hotellområdet och efter det åkte vi till en Outlet här i Orlando som hade ALLT. Men trötta i mössan som vi var blev det inte mycket till shopping. Men Lucke Pucke köpte sig en cool t-shirt och lika cool keps (Fox).

Sen åkte vi tillbaka till hotellet och la oss vid poolen för att vila lite i 28 graders värme och solen värmde gött
Lucas hittade några engelska vänner vid poolen direkt.

Kvällen avslutade vi på restaurang och åt en grymt god pasta med jätteräkor. Mums. Lucas tog fish and chips. Premiär för honom som gillade det starkt.

Vi somnade toktidigt och vaknade densamma idag. Nu är klockan halv 10, då har jag hunnit springa på morgonen, käkat frukost, kollat av mejl och skriver detta.

Vi är nu startklara för att åka till Tampa som ligger på östkusten, ca 13 mil från Orlando, på väg 4 rätt ut. Idag har vi tänkt gå på NHL hockey, Litghning mot Edmonton Oilers. Vi åker till ett Box Office som det heter för att köpa biljetterna där.

Vi bloggar vidare sen. Har även lagt in lite bilder.

Sköt om er så hörs vi snart igen.
Kram Willners People
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet