Stöd Ukraina

Marilcjs blogg

Måndag 17 Augusti 2009 - Höganäs

Semesterplanerna börjar ta fart!

Så var det så äntligen dags att börja planera inför nästa semesterresa!
För ovanlighetens skull blev det inget Thailand i våras som varit det vanliga i flera år, lite annat behövde prioriteras som ny inredning här hemma bla, men nu äntligen är det bokat & klart!

17 dec lyfter vi, Kastrup via Istanbul, nere i Bangkok den 18e & sedan den 20e går färden vidare ner till Hua Hin eller rättare sagt BangKwaiVillage strax norr om staden, där blir de jul & nyår med goda vänner som bor där nere lite längre perioder än vi!
Efter nyår är tanken att vi ska ta oss till KohTao för några dagar och sedan avslutas resan i Bangkok 8-9 jan och m övernattning i Istanbul på hemvägen!

Men varje resa vill man ju göra & se något nytt, mycket lutar väl fortfarande åt Asia Hotell i Bangkok men tipsen har börjat droppa in på lite annat oxå!
MBK & WeekendMarket är en självklarhet men vad ska man sen hitta på, vad ska man sen se?

Tidigare har vi bara haft ett snabbstopp i Bangkok för att handla o sen gett oss iväg igen men i år blir det ju 2 tillfällen & lite mer tid!

Julbordet & nyårsbuffén är redan inbokat, lite tradition får man väl ha kvar trots att man väljer bort det!
Sedan kommer den stora nyheten för oss, Thailändska öarna, de närmsta vi har varit är när vi varit på snorklingsturer på KohTalu, men nu ska de bli de riktiga öarna, åtminstone KohTao men avståndet är ju inte långt till Koh Panang o Samui så vem vet!

Så ikväll har vi suttit med varsin laptop som 2 små nördar & kollat in diverse sajter om Bangkok & KohTao men ska jag va riktigt ärlig: vi har nog inte kommit så mycket längre i planeringen för de, men än har vi ju tid även om de rinner på bra nu!

Halva nöjet med resan är ändå att planera, då vet man att de börjar ta sig!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet