Stöd Ukraina

Aspviks blogg

Torsdag 20 Mars 2008 - Puerto Madryn

Pingviner, sjölejon och skrikande barn!!

Bussarna här i Argentina håller betydligt högre klass än bussarna i SydostAsien och hade skulle nog ha bjudit på en riktigt skön resa om det inte var för 2 extremt jobbiga barn som lyckades med att skrika säkert 15 av de 18 timmarna.
Nåja vi kom fram säkert till Puerto Madryn kring 14oo på dagen och hittade ganska snabbt ett shysst hostel.
Igår lagade jag och Austin köttfärsås och spagetti här, vart riktigt bra! Dock verkade de andra här väldigt skeptiska när det bara var en tjej från BsAs som tordes smaka!
Tror hon vart ganska förvånad vad 2 gringos från Sverige och USA kan åstakomma.
Vi lagade inte bara mat igår vi var även på en rundtur i en nationalpark, där vi fick se sälar, sjölejon, lamor, pingviner, skorpioner, nån strutsliknande fågel och ett djur som jag inte har den minsta aning om vad det är.
Vi stannde även vid en mysigt liten by där det var vågor nog för att surfa, dock hade vi inte tid eller surfbrädor för det men passade istället på att ta resans första bad. Vattnet var kallt men uppfriskande och solen på land värmde snabbt upp oss igen.

Ikväll drar vi alltså vidare! Bariloche står på tur och där hoppas vi kunna köra lite mountainbike, kanske fiska lite? eller lite kajak?, jaja hur som helst lite aktiviteter.
Hoppas allt är bra där hemma och påsken blir fin!! peace!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

sista kvällen i BsAs
15 år sedan
Montevideo
16 år sedan
La paz, amazonas
16 år sedan
salta, boliva
16 år sedan
Mendoza
16 år sedan