Stöd Ukraina

Lenils blogg

Tisdag 5 Juli 2022 - Tyskland
Resealbum: Tyskland 2022

Mera myror

Började dagen med god frukost på Gastehaus Victoria som ingår i lägenhetshyran.
Chattade med värden angående myrorna.
Sen åkte vi till Solymar Therme i Bad Mergentheim för lite termalbad. Vi testade magnesium, litium och kalcium i innebassängerna och tillbringade en bra stund i den mineralrika utomhusbassängen som hade både bubbelbad och massagestrålar.

Vi såg också när vi åkte dit att vi var på ett par vinvägar men trots det var det inte så enkelt att hitta en öppen vingård eller butik men till slut stannade vi till i Röttingen på Weingut Poth och köpte några flaskor att ta med hem. Väl hemma såg vi att värden lagt ut nytt myrmedel i en liten flaska samt smetat ut lite gift på golvet.

På kvällen hittade vi ett bord på torget hos Ratstube där vi åt Cordon Blue och Rückensteak, helt ok men maten i den här delen av Tyskland är lite stabbig. Slank ner i alla fall med några öl till.

Sen tog vi och gick runt lite mer i staden och avslutade med en glasscup som bestod av citron och vaniljglass, grädde, jordgubbar, kiwi och vodka!

Väl hemma var det fullt med myror igen, troligen ett par bon där de kläcks efterhand. Nu var hela hyllan i badrumsfönstret totalt fullsmockad med myror, med och utan vingar.
Så vi tog flaskan på golvet och hällde ut i fönstret. Det var effektivt i alla fall men klibbade snabbt ihop så det var nog inte så man skulle göra.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemåt
39 veckor sedan
Podstrana
39 veckor sedan
Norrut
39 veckor sedan
Baddag
39 veckor sedan
Utflykt
39 veckor sedan