Stöd Ukraina

Lenils blogg

Måndag 15 Juli 2019 - Cavtat
Resealbum: Cavtat 2019

Långpromenad

Vi tänkte utforska sevärdheterna i stan idag men eftersom vi hittade en broschyr i lägenheten där det stod att det skulle ta ca en timme att gå till Močići och Mitrej där det finns en klippa med hyllning till kung Mithras uthuggen.Nu gick det inte att hitta just den klippan, verkar som turistvägen blivit avskuren men vi såg ett helt gäng fina katter på ett tak och fick en fin promenad med otrolig utsikt.
Vi sprang även på en stor orm, eller gick nästan på....det var lite läskigt vilket även innebar att jag inte lyckades fotografera den.

På väg hem stannade vi till på den restaurang som ligger mellan vår lägenhet och affären för lunch, avocado sallad och kycklingburgare, burgare här innebar en hel filé i bröd.

Sen in och shoppa lite för våra sista två frukostar här plus ett par bullar, en med plommonmarmelad för mig, den är typisk för Balkan vilket även kolorna Ki-Ki är vilka också fick följa med hem från butiken.
Väl hemma igen blev det lite vila på balkongen med bullar, kaffe, läsk och godis.

Tanken var att sen gå ner till staden för att äta middag men vi var inte speciellt hungriga och balkongen är så fin.Lite vin hade vi kvar också så vi knallade bara upp till kvartersbutiken och kompletterade med lite chips och nötter.Sen satt vi där och njöt hela kvällen.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemåt
36 veckor sedan
Podstrana
36 veckor sedan
Norrut
36 veckor sedan
Baddag
36 veckor sedan
Utflykt
36 veckor sedan