Stöd Ukraina

Wahlens blogg

Söndag 25 Oktober 2009 - Taiwan
Resealbum: The big trip!

I Taiwan

Ni hao,

Efter Japan har vi nu tagit oss till Taiwan. Det finns många likheter mellan dessa två länder framförallt när det gäller teknikprylar. Till och med ute på landsbyggden där folk bor i små plåtskjul har de internetuppkoppling och kidsen går omkring med de senaste mobilerna. De största skillnaderna är tempot på människorna och så priserna förstås. Nu kan man leva gott på 300 kronor om dagen inklusive boende, mat och öl igen. :)
Vi började vistelsen här med två dagar i Taipei, där vi bla besökte ett flertalet nattmarknader. På dessa marknader går allt att köpa. Från hundvalpar till de senaste teknikprylarna och mat i alla dess former.
Naturligtvis var vi också uppe i Taipei 101, världens högsta byggnad 508 m.
Dag tre drog vi söderut till Taroko nationalpark, där har vi vandrat omkring på olika djungeltrailer och njutit av naturen. Det ska finnas både björn och leopard i området men tyvärr hade vi inte sån tur att vi fick se dessa. Nu fortsätter resan på vespa längs östkusten innan det är dags att lämna Taiwan för Filippinerna.

/J
Dela med andra:    

Kommentarer
Jaffa86 säger:
Hej på er!
Låter som att ni har det riktigt bra!! och det är skönt att höra!
Det är inte heller helt fel att det börjar bli lite mer ekonomiskt att resa va?;)
Här rullar allt på! lite halvdåligt väder men annars så är allt fint. Ska göra mitt egna schema åt taxichefen (ingen dålig förmån) hehe.
Njut nu av Filippinerna så hörs vi!! hälsa Matilda också!
//Peter
Postat 2009-10-25 17:44  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

The Guianas..
13 år sedan
Yaguaru-Stockholm
13 år sedan
Parque Ambu Ari.
14 år sedan
Hacia la selva...
14 år sedan
Leoparder,rånförsök, funkparty och fotboll...
14 år sedan