Stöd Ukraina

Retards blogg

Fredag 1 Januari 2016 - Koh Phangan

Forsta dagen

Hej!
Vägen hit vart lite flyg, mycket väntan och en hel del mat. När vi efter ca 15h landat i Bangkok med bara ett flyg kvar sa insåg vi att vi skulle vänta i 6h till.. Vi väntade i typ 4timmar, men sen gick vi for att checha in ish 2h innan flyget till Koh Samui skulle gå och då berättade personalen att flyget var mer än en och en halv timma sent men att vi kunde få åka ett tidigare flyg, men då var det bråttom. Vi sprang igenom heela flygplatsen som idioter. Eftersom att vi är bäst sa hann vi och det var ett svincoolt propellerplan som flög oss till ön Koh Samui som visade sig ha livets gulligaste flygplats.

Det sjukaste var när vi kommit fram och det står en brud där med en skylt med Martina Granström på. Vi ignorerar henne tillls vi inser att våra väskor inte kommit fram än.
Vi kollar då med henne varfor hon står där med mitt namn, vilket inte är det vanligaste och då berättar hon att våra väskor inte var lika snabba som oss och att de kommer till flygplatsen om några timmar. Vi insåg att klockan var mycket och att vi inte kunde vänta på dom och missa sista båten till Koh Phangan..
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet