Stöd Ukraina

Asoks blogg

Tisdag 19 September 1995 - San Antonio

Dag 18 - 19 Varmt varmt!

Dag 18: Flög via Denver igen till San Antonio där vi landade strax efter lunch. Åkte shuttlebus till Bullis House Inn där vi skulle bo. När vi checkat in tog vi stadsbussen in till stan. Vaaarm! Är det i Texas och fuktigt. Deras Riverwalk är väldigt mysig, kantad av barer, restauranger o affärer. Åt här på Hard Rock Café för vi ville ha en restaurang med air condition!
Dag 19: Vaknade tidigt på morgonen av världens åskväder, hela huset skakade. Men det blev inte mycket svalare ute för det, tyvärr. Vandrade runt i San Antonio o shoppade och besökte naturligtvis The Alamo. Värmen gör att man inte vill vara ute i den för länge åt gången så mer gjorde vi inte i denna stad. Här upptäckte vi vår nya favoritöl. Negra Modelo!. Mexikansk mörk öl. Mums!
Dela med andra:    

Kommentarer
Asok säger:
Har en kompis som har bott i Texas och på "vintern" d.v.s. dec-mars fryser texasborna om temp. går ner mot 20 gr o tar på sig tröjor o päls!
Postat 2011-03-04 21:19  Anmäl
Femtioplus säger:
Lite kul se denna blogg om San Antonio:)
Vi var där i slutet av oktober ( Haloween firades ). Och en gång pratade vi om vädret med en tjej, och då tyckte hon att det var KALLT pga att en jacka behövdes på mornarna! Vi frös dock inte! För oss var det som en svensk sommardag, icke alltför varm vill säga! Men Texas lär kunna vara HOT!
Postat 2011-03-04 21:13  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Roadtrip 2011
13 år sedan
Uppföljning
13 år sedan
Snart är det dags!
14 år sedan
Dag 25 - 28 The big apple
15 år sedan
Dag 20 - 24 New Jersey shore
15 år sedan