Stöd Ukraina

Asoks blogg

Tisdag 26 September 1995 - New York

Dag 25 - 28 The big apple

Dag 25: Vår resa närmar sig sitt slut och idag styr vi kosan till NYC. Lämnade av bilen på Newark Airport och tog flygbussen in till Port Authority och sedan taxi därifrån hem till min kompis Michael som bodde på West 57 Str där vi skulle bo i 4 dagar. Han hade lämnat nycklarna i receptionen så det var bara att slänga av oss vårt bagage i hans lägenhet o sedan dra ut på stan. Strövade runt på Broadway några timmar tills det började regna då gick vi hem igen. När Michael kom från jobbet tog han med oss till Greenwhich Village för god middag på en västindisk restaurang. Strawberry margueritas fick vi också. Tog några öl på Soul Kitchen i Soho och Lucky Strike inna vi tog taxi hem till Michael igen o drack Gevalia bryggkaffe!! Det har vi saknat!
Dag 26: Åt brunch idag för vi sov länge, shoppade sedan runt midtown ner till Times Square. Tog en god guiness på Annie Moore’s vid Grand Central St innan vi shoppade vidare. Köpte
En gigantiskt stor resväska för att få hem allt jag shoppat!
Dag 27: Varmt o soligt idag så det blev ett besök i Central Park där vi satte oss vid vattnet o njöt av utsikten innan vi drog oss ner till Rockefeller Center. På vägen hem gick vi förbi en filminspelning vid Carnegie Hall, Journey to Devistation var arbetsnamnet på filmen. Har inte kikat efter den. Käkade middag på Hard Rock Café och gick sedan till Firehouse vid Columbus Circle för att träffa en kompis Sean o ta en öl.
Dag 28: Hemresedagen! Packade o tvättade våra sängkläder för Michael väntade nya gäster på kvällen. Gick sedan upp till Sony Theaters vid Licoln Centre för att se premiären på Moonlight & Valentino med bl.a. Woopie Goldberg och Jon Bon Jovi. Gjorde misstaget att köpa nachos med ostdip till filmen och insåg i reklamen redan att vi får nog slänga i oss detta för det knastrar ju så mycket så man hör inte vad de säger! Haha. Mycket bra film var det.
Efteråt till vid över till ”The Met” o tittade innan vi tog en runda på stan. En öl på Harley Davidson Café där Joan Baez dök upp helt plötsligt Gick in i delin på hemvägen för att köpa lunchmacka och vem kommer in om inte Little Steven! Vi blev ju helt hispiga men innan vi hann säga något till honom började han beställa mat av kassörskan så hans kompis tittade på oss och sa ”he’s good isn’t he?”. Tog en stretched vit limo till Newark Airport bara för att det kändes lite lyxigt. Lite skönt att flyga hem men på samma gång hade vi kunnat stanna kvar ett tag till.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Roadtrip 2011
13 år sedan
Uppföljning
13 år sedan
Snart är det dags!
14 år sedan
Dag 25 - 28 The big apple
15 år sedan
Dag 20 - 24 New Jersey shore
15 år sedan