Stöd Ukraina

Femtioplus

Kön / Ålder
Kvinna, 10 år
Bor i
Sverige
Restyp
Naturälskare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
17
Profilsida skapad
2008-01-15
Senast online
5 år sedan

ÄLSKAR :):):) att RESA!
Om att resa i Sverige, jovisst finns det mycket att se "runt-om-knuten" !!! Ute vid Havet vid Österlen, som jag har ganska nära mig. Eller Västkusten eller varför inte Blekinge eller Norrland med Fjällen!
Som yngre var Mallorca vårt första resmål. utomlands... skulle vilja dit en gång till. Där var många fina platser som vi besökte, med den lilla mini-Fiat-bilen vi hyrde:)
När barnen var små, körde vi mycket runt i Sverige, Danmark men även ner genom Europa. Känns bra:)
Nu som 50+ bör det vara mera tid till detta med att resa:)
Några drömmar har slagit in... Azorerna och Thailand! Vackert... och rena rama upplevelseresor på rätt nivå för oss, "back-packers-stadiet" är förbi för länge sen! Kan vara lite bekvämt, men ändå måste man få se mer än badstranden!!!
Norge - kallar jag mitt andra hemland. Har både jobbat och varit på semester där flera gånger ¨genom åren. Där är bara så himla vackert!
Grekland var inte fel alls... med bussturer med allmänna kommunikationer når man närmare Människorna:) och det gjorde vi där!
En härlig resa för mig, var till Frankrike och Monets trädgård med några vänninor:) våren 2008!
OCH så skulle jag vilja till Island och Mexico... Mannen i mitt liv han
bara undrar om han kommer att gilla detta:) "Island=kallt o trist" för honom. "Mexico - ja nu vet han att detta är förenat med mycket planering!" "LÅNG resa" "Och varför dit?" JO till pyramiderna och naturen och folket där omkring!
Vi får se! Kanske Någon av ER resvana har något att tillägga om detta med Mexico?! Blev en resa till Texas hösten 2009 - ganska nära gränsen till Mexico kom vi! Så då kom jag att få lite Mexico-känsla i mig:) Tillsammans med Mannen i mitt liv fick jag uppleva landet Texas och dess STORHET. Lägg därtill att vi hann med att ta inrikesflyg till Las Vegas inkluderat en helikoptertur till Grand Canyon. Detta kallar jag en guldkant i Livet:):):)

Femtioplus besökta platser
Resealbum  (Visa alla 8 album)
En härlig Resa under 18 dagar inkluderat resdagarna. För att träffa de amerikanska släktingarna, men oxå för att få uppleva Californien!
13 maj 2011
93
Bilder  (Se alla 501 bilder)
Karinlorvik
Karinlorvik säger om Femtioplus blogginlägg "Uppta vara inne på Reseguiden 😊 ":
Ja, det var verkligen länge sedan, välkommen åter, tyvärr har många slutat "vara inne" här.
7 februari 2017 11:56 - Anmäl
Femtioplus
Femtioplus skriver blogginlägget "Uppta vara inne på Reseguiden 😊 ":1
Tror att jag ska börja kolla in på Reseguiden igen! Var längesedan!!! Snart dax för pensionärslivet, och därmed mera tid att resa! Nå det har blivit fler långresor i USA 👍👍👍 Blir kanske nåt resealbum därifrån?! Undrar såklart om och hur det står till med mina Vänner här på Reseguiden! Var rätt mycket skrivande ett tag här 😊 Kollar vidare, då och då 😊 Nån resa till Mallorca, skulle vara kul! Var...
4 februari 2017 19:05 - Anmäl
Bjs
Bjs säger om Femtioplus bild "Min Nordenfavorit":
Dette bildet er fra, og stedet heter FJÆRLAND. Like vakkert for det! Kan anbefale http://fjaerlandhotell.no/
9 maj 2014 13:47 - Anmäl
Dankoehl
Dankoehl säger om Femtioplus bild "Ridtur på bjässe-elefanten":
Marika, mahout heterelefantskötarna i INDIEN. I Thailand heter de Kao Chang. Gullsing, elefanten på Skansen hette Bambina, du red före 1957, för då slutades elefantridningen. Bambina dog 1967.
25 mars 2013 21:28 - Anmäl
Femtioplus
Femtioplus säger i Ingemar_es diskussion "På (H)jul":
God fortsättning säger jag, till Dig😉 Läääääängesen jag var inne på RG, tyvärr! Ha' de'! Gunilla
9 januari 2013 19:25 - Anmäl
Uppta vara inne på Reseguiden 😊   1
Tror att jag ska börja kolla in på Reseguiden igen! Var längesedan!!! Snart dax för pensionärslivet, och därmed mera tid att resa! Nå det har blivit fler långresor i USA 👍👍👍 Blir kanske nåt resealbum ...
4 feb 2017