Vilket bolag, flyga Economy till Miami ?

Av Twiggz
20 nov. 2016 18:20
Visningar: 444
Hej, vi ska på en Karibienkryssning i mars och jag funderar lite på olika flygbolag. Bokar hela resan via resebyrå men vill gärna ha lite input gällande vilket bolag som har bäst economy-flight till Miami. :)

Har fått ett bra förslag på Air Berlin som jag gillar när det gäller kortare distanser och de verkar ha fått bra recensioner även på längre flighter.

Något annat bolag som kan rekommenderas? Någon som har flugit t.ex SWISS till Miami eller USA överhuvudtaget . Flyger helst Swiss när jag gör kortare distanser men har aldrig flugit långdistans med dom.
20 nov. 2016 18:30
Vi åker som par och gillar verkligen BA A380, på ovanvåningen där de har två säten på varje sida, bekvämt och bra. Se dock till att det inte är 747an, gammalt slitet, dåliga skärmar o.s.v.
Av Birgere
20 nov. 2016 18:53
Vad betyder "bäst". Hade svaret varit entydigt så hade det bara funnits ett flygbolag :-)
SAS flyger ju tex direkt från Köpenhamn o Oslo, Lufthansa har uppgraderade 747or via Frankfurt, BA som sagt 380 på en av flighterna och man får ha hur tungt handbagage som man orkar bära, Swiss är jag osäker på om det är Edelweiss eller om dom kör med egna plan, Norwegian åker ju till FLL osv osv, väljer du ett Europeiskt bolag så är dom väldigt likvärdiga så satsa du på vad som helst så länge pris o tider passar er.
20 nov. 2016 21:23
Air Berlin flyger väl fortfarande A330 på långdistans? Det är ganska nice om ni är två och sitter vid fönstret. Blir lite mer privat.
Håller annars helt med om att BAs A380 är överlägsna på över däck. Så mycket tystare också än andra plan generellt. Men BAs 747or och även de äldre 777orna är riktigt risiga.

Det viktiga är ju förstås att tiderna för eventuell mellanlandning blir lagom samt priset såklart.
21 nov. 2016 14:20
Det finns ju inte mkt som slår en direktflight och då finns egentligen bara Norwegian (FLL) och SAS (MIA) som alternativ. Väl på planet är skillnaderna minimala om man jämför bolagen i Europa.

Immigration är snabbare på FLL och flygplatsen ligger bättre till trafikmässigt då MIA och vägen dit drabbas ofta av eftermiddagsstopp. Norwegian saknar samarbetspartners vilket gör att man kan bli strandad vid teknisk fel el dyl.

Air Berlin vill jag påminna mig har sämst benutrymme utav alla...kan ha fel här?!?

Edit: nu ser jag att mitt inlägg är identiskt med Birgeres :) Men, men man läser ju inte allt innan man lägger ut