Här bor du bäst på hotell i Miami

Paulina
Reseguiden, besökt 24 länder

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Miami ligger i soliga delstaten Florida och erbjuder mycket för många. När du ska boka ett hotell i Miami är det bra att veta vilket område du vill bo i. Här finns hotell för alla smaker och prisklasser, de flesta hotell ligger nära vattnet.
Publicerad 17 september 2019

Miami Beach

Miami mest omtalade område. Här är det lite som en låtsasvärld. Allt ligger utmed den breda stranden och längst söderut är den mest hippa delen. Det är här alla trendiga hotell ligger, likaså är det här de hetaste barerna, restaurangerna och människorna hänger. Ju längre norrut du tar dig, desto fler familjehotell och barn som leker på stranden.

Det finns alltså något för alla här. Härifrån är det också nära till Lincoln Road som har den trendigaste shoppingen och de bästa restaurangerna.
Hitta hotell i Miami Beach

Coral Gables

Mysig stadsdel som ligger precis söder om Miami city. Här är miljön lite lugnare och stilen påminner lite om medelhavskusterna. Här finns goda möjligheter till shopping, restaurangbesök och golf. Golfbanan här är vida känd och har en hel del PGA-turneér.
Hitta hotell i Coral Gables

Bal Harbour

Bal Harbour ligger längst upp på norra spetsen av Miami Beach. Området kallas för Miamis mest fashionabla stranddestination. Här finns massor av shopping, skönt strandliv, golfbanor, konst och lyxiga miljöer. Miamis riviera helt enkelt.
Hitta hotell i Bal Harbour

Coconut Grove

Området ligger cirka 4 kilometer söder om downtown. Den här stadsdelen är Miamis äldsta, från 1834. Tidigare var det hetaste området för hippies och bohemer. Idag är det mer fashionabelt men fortfarande populärt för många artister och konstnärer som gör att den bohemiska stilen behålls. Här finns köpcentrum och butiker med lyxig shopping och många fina restauranger.
Hitta hotell i Coconut Grove

Tips för dig som ska…


…På kryssning - Port of Miami

Kryssningarnas huvudstad, Port of Miami, det är här alla kryssningar utgår ifrån. Port of Miami ligger på Dodge Island, strax söder om Miami city. Här passar det bra att bo för dig som ska vidare ut i Karibien på ett kryssningsfartyg. Här i området finns flera hotell i olika prisklasser. Området har också bra kommunikation till Miami city.
Hitta hotell nära Port of Miami

…Resa med barn - Norra delen av Miami Beach

Miami Beach är perfekt för barnfamiljer. Ju längre norrut du tar dig ju bättre för barnfamiljer med anpassade hotell, mindre fest och många barn på stranden. Det är långgrunt och skön temperatur i havet vilket gör det perfekt för barn.

…Åka med kompisgänget och ha party - Södra delen av Miami Beach

Södra delen av Miami Beach är stranden för dig som vill ha livligt strandliv, fotomodeller, hippa hotell, heta barer och krogar. Här är det puls och mycket att upptäcka. Här är det inte ovanligt att det är drag i hotellbarerna och fester till sena nätterna.

Planera din resa till Miami på Reseguiden

Jämför alla hotell i Miami
Jämför paketresor till Miami
Läs fler tips & guider om Miami


Resor med flyg och hotell till Miami

Sköna erbjudanden till USA