USA västkust i juli augusti

19 feb. 2022 09:32
Visningar: 181
Hej

Hoppas och tror att vi kan resa igen i sommar. Vi är en familj på fyra som vill göra en roadtrip LA, SAN Diego, Yosimite. Tycker att det är svårt att veta var man ska bo plus att hotellen är dyra. Önskar tips på bra lägen att boka boende samt om ni har något tips på prisvärda boenden.

Mvh
Camilla
Av Marulk
20 feb. 2022 16:57
Börja med att tänka ut er resrutt. Vad vill ni se och uppleva. Därefter är det lättare börja leta hotell. På våra resor brukar vi boka via Hotels.com och med gratis om/avbokning ifall ngt oförutsett händer längs vägen samt om man betalar i förskott sprider man ut utgifterna under längre tid.
Yosemite inför from i år restriktioner och vistelser måste förbokas. Läs mer på nps.gov/Yosemite
Vi har några resealbum här på Reseguiden som kanske ger inspiration
20 feb. 2022 17:30
Hej
Tack för info om bokning av yosemite. Är så mycket som måste förbokas för att allt ska bli bra, svårt att vara spontan på resor 😊. Vår tanke är LA 3 dagar med venicebeach, universal och Hollywood. Sen yosemite tre dagar med boende i/nära parken sen highway one ner till san Diego och stanna där en vecka för sol och bad. En ungefärlig resrutt vi ha tre veckor så finns lite utrymme kvar. Vill ta några stopp på highway one vägen.
22 feb. 2022 08:57
Ni hade sparat många timmar på att flyga in till SF och hem från LA men flygbolagens prissättning gör ju det någon tusenlapp dyrare. Prisvärt boende längs Sunset Boulevard om man nöjer sig med 1-2stjärnigt.
22 feb. 2022 14:01
Ja jag börjar fundera på att flyga in och ut ifrån olika städer. Vågar man åka över gränsen nu med covid tänker om det är mer kontroller än vanligt?