Tips öar

Av Jans
29 mars 2011 20:52
Visningar: 427
hej
Ska åka till Thailand en månad jul/nyår ska vara två veckor på Koh Lanta och har tänkt 4-5 dagar på Koh Bulon skulle vara tacksam för tips om ytterligare någon paradisö i närheten av dessa ställen.Tack på förhand Camilla
Av Macho
4 apr. 2011 04:14
Hej.
Om du är på Koh Bulon så är det inte så långt att ta sej till Koh Lipe.
Där trivs både jag och frun.
Dom brukar öppna sin bokningssajt i Augusti för kommande säsong.

Mvh Macho
4 apr. 2011 13:17
Kolla in denna klickbara karta över öar & boende http://www.andaman-island-hopping.com/overviewcentral.htm - klicka på Southern Part för öarna närmast Malaysia!

Du har fina öar att välja bland såsom Koh Kradan, Koh Ngai och Koh Muuk utöver Koh Lipe!

En ö som är väl värt ett besök är Koh Rok - här går det endast att övernatta i hängmatta! -se till att iallafall komma dit över dagen och träffa de framfusiga varanerna samt otroligt fin snorkling & pudervit sandstrand.
Av Sierra
4 apr. 2011 13:42
Citerat från macho:
Hej.
Om du är på Koh Bulon så är det inte så långt att ta sej till Koh Lipe.
Där trivs både jag och frun.
Dom brukar öppna sin bokningssajt i Augusti för kommande säsong.

Mvh Macho
Macho, det går snabbare i år :-)
kohlipethailand.com stänger bokningsdelen av siten 10 april för uppdatering av pris, nya bungalows och info mm. Den öppnas igen för kommande säsong 1 juni då bokningar kan göras. http://kohlipethailand.com/accommodation.php
Av Winx
4 apr. 2011 18:57
Paradisö vet jag inte men Lipe är absolut värt ett besök. Koh ngai, koh muuk, koh kradan kan jag rekommendera? Libong ser jättemysigt ut men där har jag aldrig bott själv. Tarutao kanske ni också ska kolla upp, det är våra bekantas favoritö :) Trevlig resa!
6 apr. 2011 08:47
Hej!
Om 3 veckor åker jag ner till Thailand för 3e gången. Jag vill rekomendera följande ställen:

Phi Phi Islands. Det är så otroligt fint där, går inte att jämföra med andra öar. En mysig liten mindre ö där det finns en jättefin promenad till en utsiktsplats över stranden som delar sidorna av ön. Missa inte shoppingutbudet och små stånden vid piren.

Koh Tao: En otroligt vacker ö. mitt egna favoritställe. underbar snorkling och missa absolut inte utflykten till grannön "Nuang yang" tar bara 15 min.
( ligger dock inte så nära dit du ska men verkligen värd ett besök om du har möjlighet )

Koh Lanta: En lugnare ö, dock lite större än de andra ovan. Inte direkt vita stränder men ändå mycket harmonisk. Vi bodde på "chada resort" kan VARMT rekomendera det stället.

KRAM C