Paradisöar

12 juni 2019 17:45
Visningar: 422
Hej. Jag undrar om någon har tips på öar på västsidan av Thailand som ni anser vara paradisöar. Vi har varit på Koh Lipe, Koh Bulon, Koh Mook och Koh Ngai.Dessa öar har varit fantastiska, små och otroligt charmiga. Vill gärna ha tips ifrån er på liknande öar.
/Anders O
Av Erik777
12 juni 2019 21:53
Koh Koh Khao är ganska fridfull, speciellt om man håller sig på norra delen.
13 juni 2019 06:26
Koh Kradan spelar väl i samma liga som de du nämner. Den ligger ju i samma område också. Vill man ha lite äventyr kan man besöka Koh Tarutao en bit bort, där de spelade in en säsong av amerikanska Robinson. Sen finns ju fina Koh Adang som ligger bredvid Koh Lipe, känner du säkert redan till antar jag, där man också kan bo.
13 juni 2019 22:37
Tack för era svar. Intressant med Koh kho khao. Värt att titta närmare på.
Anders O
Av M4sta86
28 juni 2019 09:52
Citerat från Motorparen:
Tack för era svar. Intressant med Koh kho khao. Värt att titta närmare på.
Anders O
koh koh khao är väldigt mysigt. Nu var det 4 år sedan jag var där. Min känsla var att man nog blir uttråkad av att vara där för länge, vi borde norr om Khao Lak och körde moppe till Kho Kho Khao istället.. tyckte det räckte..
Det som jag gillade med ön är att stranden är väldigt lång och bred och det är/var väldigt få människor där.. Däremot är inte vattnet superklart och det blir djupt relativt fort.. Allt är väl vilka preferenser man har.. I mina ögon är det ingen paradisö utan snarare ett ställe man åker för lugn och ro...