Ta sig runt i Thailand

Av Nenna
24 nov. 2009 16:56
Visningar: 1102
Vi är två familjer som ska till Phuket, Ao-nang och Khao Lak i februari. Hur tar vi oss smidigast från Phuket till Ao-Nang och från Ao-Nang till Khao Lak? Hur lång tid tar det och vad kostar det?
Hoppas på förslag
Nenna
24 nov. 2009 22:13
Är det inte smidigare att åka Phuket-Khao Lak-Ao Nang... ?! (om man ska åka minibuss)
Känns som eran resrutt är lite omständig...

Det finns annars färja som går mellan Phuket och Krabi... Den är lugn och skön att åka med! Kostar nästa ingenting... ca 250 bath/pers om jag mins rätt =)
Ska ni åka båt så är väl Khao Lak - Phuket - Ao Nang rätt ordning... !
Mvh Frippe
Av Nenna
25 nov. 2009 22:24
Tack för tipsen!
Frippe...dessvärre är vår rutt redan bestämd (hotell bokade), så vi måste göra det bästa av det utgångsläget. Men har ni fler förslag, så tar jag tacksamt emot dem!
Mvh Nenna
Av Nenna
29 nov. 2009 17:48
Tack igen! Bra sida!
Nenna
12 jan. 2010 20:12
Vi är ett par i medelåldern som reser till Phuket i mitten av mars. Skall vara där i en månad och det ända som är ett måste är att vi skall ta oss till HUA-Hin ca 3 dagar.
Skulle vilja ha förslag på resrutt gärna någon ö-luffar tripp.
Av Sej
16 jan. 2010 18:18
Hej
Själv tycker jag att det smidigaste och bästa sättet att åka fr Phuket till Ao Nang är att ta färja från Phuket stad. Prata med närmaste Tour agent så fixar dom transport direkt från hotellet där ni bor till hotellet i Ao Nang. Inga som helst problem och inte dyrare än att ta en minibuss men framför allt mycket trevligare än att sitta i en knökfull minibuss hela vägen runt PhaNga-bukten. Därifrån till Khao Lak skulle jag nog ta en minibuss. Närmaste Tour agent gäller även för detta. Det är ju denna institution som gör det så enkelt att resa runt i Thailand. Lycka till