50 år

10 mars 2024 21:27
Visningar: 176
Jag fyller 50 år om 2 år och funderar på en tripp till Thailand med min son, 21 år och en några till.
Min tanke är att öluffa lite, men det är 15 år sedan jag var i Thailand senast, och jag vet inte hur jag ska lägga upp det. Bangkok lockar inte, men funderar på koh Tao, koh phangan och koh samui. Eller har ni andra förslag? Tar gärna emot förslag på hotell också. Fokus ligger på fina stränder, god mat, trevliga utflykter, snorkling. Lugnt och skönt mest, men ändå kul.
11 mars 2024 18:45
Vi flög till Krabi och åkte sedan till Koh Tao - Koh Phangan - Koh Samui innan vi flög hem igen från Krabi. Så vi hade en natt i början och i slutet i Ao Nang. Vi var iväg två veckor men skulle rekommendera längre tid för denna rutt.

Vi hade flest nätter på Koh Tao vilket jag kan rekommendera då det numera är en av mina favoritöar i Thailand. Även Koh Phangan var trevlig men Koh Samui imponerade inte så mycket, dock hade vi inte det bästa vädret där vilket så klart påverkar.

I Ao Nang har vi flera gånger bott på Suger Marina Resort Cliffhanger och varit mycket nöjda. På Koh Tao var vi väldigt nöjda med vårt boende på Sairee Hut Resort Koh Tao.

På Koh Phangan hade vi den trevligaste personalen på Zama Resort Koh Phangan. Fanns dock inte så mycket på promenadavstånd utan då behöver man ta taxi eller hyra moped.

För snorlkling kan jag verkligen rekommendera Koh Tao! Alternativt att ni ändrar öar helt och kör Kuala Lumpur - Langkawi - Koh Lipe - någon mer ö och sedan hemresa från Phuket eller Krabi. Även Koh Lipe har ju utmärkt snorkling! Även kört denna rutt på drygt två veckor och några extra dagar skulle inte skada 😊

Hoppas ni kommer iväg och att ni får en härlig resa!