Hitta hotell i Ao Nang

Jämför och boka hotell från alla ledande hotellsajter - Booking.com, Hotels.com, Hilton, Agoda, Amoma, Sembo, Scandic ...

Om Ao Nang Krabi, Asien

Barnvänligt
Begränsat nattliv
Dykning & snorkling
Laid back
Sandstrand
Sol & bad

Det är svårt att slappna av på sandstranden i Ao Nang.
Utbudet av aktiviteter är så stort att du efter några dagar kommer att prova på matlagning, bergsklättring eller åka på utflykt.

Det går snabbt att lära sig hitta i Ao Nang, allt ligger antingen längs den härliga sandstranden, eller vid vägen till Krabi.

Men här i Ao Nang finns det så många aktiviteter att välja bland att du inte kommer att tillbringa så mycket tid i solstolen.
Badorten är perfekt för dig som är nybörjare, du kan gå kurser i allt från dykning, matlagning, bergsklättring, kiteboard och till och med thaiboxning.

Bara några kilometer söder om Ao Nang ligger de vackra klipporna och stränderna i Railay.

Många väljer att ha Ao Nang som bas för utflykter. Härifrån är det mycket lätt att ta sig till många av de 80 olika öarna på dagsutflykter eller också ta sig vidare till Phuket eller Phi Phi-öarna.

En av de mest berömda öarna i Thailand går att se med en dagsutflykt från Ao Nang. Klippön Ko Tapu sticker rakt upp ur havet och finns med i James Bond-filmen ”Mannen med den gyllene pistolen” från 1974. Den lilla ön kallas i dag ”James Bond Island”.