Phuketområdet juli

6 juni 2016 13:20
Visningar: 550
Hej!
Vi åker två vuxna o två barn (6 o 10 år) till Phuketområdet i juli. Jag önskar tips på ett område/hotell/strand inom 1-1,5 timmas bilresa från Phuket airport som fortfarande har mycket att erbjuda i juli framförallt i restaurangväg. Jag har förstått att mycket stänger då, och vi skulle vilja hitta ett område som har mycket att erbjuda inom gångavstånd. Tips på trevligt hotell 4-5 stjärnor med bra poolområde o gärna barnklubb och flera restauranger på hotellet och många inom gångavstånd?
Jag är medveten om att vädret är instabilt. Vi har även en vecka i KhaoLak inbokat men där har jag mer koll. :-) Tipsa mig gärna!
Hälsningar Mia
Av Sierra
6 juni 2016 14:50
Kata Poolside Resort, 3 min från Kata Beach, kan vara någonting för er. Vi har bott där många gånger och kan rekommendera detta. Dock ingen barnklubb då det inte är en charterresort. Restauranger och shopping mycket nära. http://www.katapoolside.com/
Av Gtrp
6 juni 2016 19:04
Vi bodde med barnen på Katathani Phuket Beach Resort på Kata Noi och det var riktigt riktigt bra. Känslan är att det är en privat strand, även om det naturligtvis inte är det, då resorten är den enda på fantastiskt vackra Kata Noi.

Du har flera olika poolområden och en barnklubb på området.

Mysig promenad eller taxi till Kata för ett trevligt utbud av restauranger etc.