Mamma Mia London

Av Yuphin
5 nov. 2014 21:44
Visningar: 520
Bör man köpa biljetter innan? Det finns hur många sajter som helst som säljer biljetter. Vilken är den bästa och billigaste? Hämtar man upp biljetterna i London eller finns det e-biljetter man får via mailen?
6 nov. 2014 18:17
Jag köpte på londonmusikaler.se när jag skulle se Mamma Mia, sen vet jag inte alls om det är det billigaste alternativet. Jag har hört att det ibland kan finnas biljetter på plats till olika musikaler men jag tror inte att jag skulle våga chansa på det om jag vill se en särskild musikal en särskild dag.

Har för mig att vi fick någon voucher via mail som vi sedan bytte mot biljett på plats.
Kan förresten tillägga att vi köpte biljetter till de billigaste platserna och de platserna var helt galna, det var i princip ovanför scenen så vi fick sitta och titta nästan rakt ner hela föreställningen.

Men Mamma Mia var väldigt bra :)
Av Asok
7 nov. 2014 12:37
Kolla alltid på teaterns egna hemsida först innan du börjar botanisera med andra sidor som oftast tar lite extra för biljetterna. Kolla även sittplatslayouten innan du bokar så du vet var du vill sitta. Vissa teatrars balkonger t.ex. kan den ena balkongen vara mycket längre bak än en balkong längre upp.
Vill/kan man gå på en matinée kan man chansa på att köpa biljetter på Leicester Square där det finns en biljettkiosk som släpper biljetter varje dag till halva priset. Dock inte garanterat att det finns till just den musikalen man vill se.