Här kan ni festa gratis i Barcelona

Av Tove1
2 maj 2011 15:44
Visningar: 3604
Hejsan! :-)

Är ni intresserade av att upptäcka Barcelona nattliv? Hola guapas/guapos.

Vi är två tjejer från Helsingborg som har bott nu i Barcelona i en månad och kommer bo här i sommar. Vi arbetar för Barcelonas bästa nattklubbar, så om ni har lust att hänga med ut någongång så är det bara att höra av er.

Vi kör just nu Opium på måndagar, CDLC på tisdagar och Astoria&Sutton på torsdagar. Självklart är det gratis för vi kommer sätta upp er på en lista. Vi känner redan ganska många här, både svenskar och utländska, så detta är alltid en idé för er som kommer hit att träffa lite nytt folk - både skandinavier (och andra nationaliteter) som bor här och som är turister :-)

Vill ni upptäcka nattlivet gratis och festa med härligt folk i klubbar med riktigt drag i så mejla mig: (Logga in för att se e-postadress) . Eller adda mig på facebook: Tove Samuelsson

Vi ses :D
3 maj 2011 10:43
Hej!
Kan du berätta lite mer om vilken typ av klubbar det är?
(Inte för egen del, men jag tror det underlättar för de som ev är intresserade)

Musik, klientel - exempelvis?
Av Tove1
6 maj 2011 16:18
Absolut! Opium (måndagar på I love mondays) har blivit röstad tre år i rad att vara den bästa nattklubben i Barcelona, rnb, hip hop och house musik med Dj Flavio Rodriguez.

CDLC (tisdagar, Sweet tuesdays) heter egentligen Carpe Diem och det är främst R&B&Stylish R&B med Dj Yoda.

Astoria & Sutton är det mest R&B, Astoria är en gammal teater som de har gjort om till klubb. Sutton är en välkänd klubb i Barcelona, som anordnar då & då lite olika kvällar. Det är där alla rika människor går kan man säga. Här förfestar man på Astoria och går alla tillsammans till Sutton, det är bäst och mest drag på Sutton vid 3-tiden.

:-)
9 maj 2011 23:36
Jag åker som Aupair till sant cugat under sommaren! kan man rädda sina helger på nattklubbarna eller? antar att dom lär vara ganska tråkiga annars, när man inte känner någon :)
/Sandra
Av Tove1
17 maj 2011 15:02
Hej du! Absolut. Rädda dig till Barcelona :-)