Jobb i Barcelona Malaga eller Marbella?

11 jan. 2014 15:49
Visningar: 7507
Hej! Jag ska åka till Barcelona om 14 dagar och ska vara borta en månad till att börja med. Tanken är att få jobb så snabbt som möjligt och jag har hört att de flesta svenskar hamnar på telefonförsäljning.
Kan tänka mig att jobba i Barcelona, Malaga eller Marbella!

Har ni några tips på hur man kommer i kontakt med dem?
Eller har ni andra tips på andra jobb? Vad som helst!

Tacksam för alla era svar! :)
17 jan. 2014 01:17
Skulle nog rekommendera Barca om du vill söker efter shopping, partykåta unga turister från hela jordklotet och en riktigt skön stad med perfekt klimat!

Vill också fara dit imorgon helst då jag kom hem därifrån igår! Sjuk resa kan jag tillägga ;)

Har massor av kompisar som jobbar som telefonförsäljare och på kundtjänst så skulle säkert inte vara något problem att fixa intervju. Annars är det bara maila dom och fråga efter jobb så brukar det inte vara några problem vad jag har hört! De flesta jag träffade hade aldrig ens jobbat som telefonförsäljare innan dom kom dit! Dom anställer i princip vilka som helst för företagen betalar ingen skatt det första året (tror jag) sen lägger dom ner utan förvarning och startar ett nytt för att komma undan skatten så det är bara att söka på! Man måste bara vara noga med vilket företag man söker på så dom inte hustlar en! Skulle dock bli förvånad om de nekar en bara för man inte har nog med erfarenhet.

Om du söker rumskompisar så är jag helt och hållet din så länge du gillar att festa och inte har några problem med sena, dekadenta kvällar och att spendera pengar ;) Om man fixar fler som bor i lägenheten desto bättre så hyran inte blir så dyr om man vill bo i centrala barca. Så fråga dina vänner om de har lust att följa med! ¨

Hör av dig om du är intresserad! :)

Mvh,

Jon Backman
11 feb. 2014 18:49
Hej! Jag bor i Marbella och kan varmt rekommendera detta!

Finns ett callcenter här som heter Call4u där flera svenskar jobbar. Bra ställe att börja med för att komma in i livet härnere och sommarsäsongen är grym här, många PR och hostess jobb är lediga på stora beach clubs och barer!
4 mars 2014 00:06
Nu finns det möjlighet för dig som är sugen på att bo och jobba med telefonförsäljning i Fuengirola som ligger intill Marbella på den spanska solkusten. Det erbjuds grundlön + provision. Du som är redo att ta nya utmaningar ha kul och skaffa dig nya erfarenheter INBOXA mig på facebook (Adam Hsissen) eller maila till (Logga in för att se e-postadress)

Mvh
Adam Hsissen
TeleKusten
23 nov. 2014 15:59
Hej! Har tittat lite på utlandsjobb,fick ett tips om ett företag som finns på Marbella mm, ett danskt callcenterföretag .Någon här som känner till det...och företagets namn ? mvh
2 dec. 2014 10:52
Vi søger løbende svenskere til vores callcenter i Barcelona.
Vi er en global telemarketingsorganisation med callcenter i Barcelona, Prag, Cebu og Cape Town.
Vi arbejder mod det danske og svenske marked - du arbejder derfor på dit eget sprog.

Som ansat hos os får du en fast grundløn + provision. Ydermere får du nogle rejsepoint, som du kan anvende til at rejse til et af vores andre destinationer eller anvende til oplevelser.

I er velkommen til at kontakte os på (Logga in för att se e-postadress) eller +45 8880 8780 for yderligere information.

I kan læse mere om os på:
www.24native.com
og
https://www.facebook.com/24native?fref=ts