Florida. Orlando

Av Janet2
28 nov. 2012 09:04
Visningar: 550
Hej Vi är en familj på två vuxna och två barn som ska åka till Florida nästa år. Vi hade tänkt bo på lägenhets hotell och jag funderar på hur man ska lägga upp allt. Vi hade tänkt hyra bil och gå på några parker och shoppa lite. Min sambo sa att 60.000 kr får man allt lägga på resan. Vad säjer ni? Är det ett rimligt pris för shopping, flyg, boende och avgift för parkerna? Har ni tips och ideer?
28 nov. 2012 09:57
Går inte att svara på, alla priser finns på nätet så det är bara att kolla vad just ni vill göra, hur mycket ni tänkt shoppa vad flyget, boendet, hyrbilen o.s.v. kostar, sen bara lägga ihop allt och lägga på lite marginal kanske.
Av Daytona
28 nov. 2012 11:32
Vi åker´3 veckor varje år, 2 vuxna och en nu 7 årig son. Mellan tummen och pekfingret så kostar våra resor ca 50 000 totalt. Vi brukar besöka 1 park per visit så att säga. Shoppar en hel del, och äter ute mestadels. Då ingår flyg,bil, boende och fickpengar. Vi bor i norra Sverige så flygresan blir oftast dyr för oss då vi måste ner till Stockholm först.
28 nov. 2012 17:25
Hej!

Om ni vill ha ett litet tips på shopping så kan jag rekommendera SawGrass Mill. det är runt 350 butiker. Det är en liten bit med bil men det är väll alltid kul att se lite av Florida också? :) Googla lite och se vad ni tycker, vi spenderade 3 dagar där.
Av Annl
9 dec. 2012 12:55
Det är som Floridasidan skriver svårt att besvara frågan om hur mycket det kommer att kosta.

En faktor som påverkar är ju hur billiga flygbiljetter ni kan komma över.

Att bo på lägenhetshotell är ett bra sätt om man är en familj och då kan ni spara pengar på att äta hemma. Men det är också bra att veta att maten kan vara väldigt billig i USA och på många ställen är portionerna så stora att man kan dela och alla ändå blir mätta.
Av Dingo88
16 dec. 2012 22:27
Skulle rekommenderar att ni skippar mal och shoping och lägger pengar istället på resan runt om Florida. Tampa bay och vita stränder är ett måste, samt Daytone beach. Om familj vill uppleva Florida o 80 tals Amerika så är det Miami med 3 tim resa från Orlando. Glöm ej Disney och Seaworld. Det e ju också en gammal stad mot Jacksonvill glömde vad den hete men massa med folk blir det den 4 july.

Have fun :)
27 dec. 2012 16:08
Janet2,
Jag bor i Florida sedan många år och jobbar inom turistbranschen. Jag åker ofta till Orlando och skall dit igen den 10 – 13 January. Har du speciella frågor så hör av dig till mig via var websida eller direct mail. Jag kommer också att göra en uppdaterad sammanställning av hotell i området. Jag kan gärna skicka den till er som önskar ta del av den.