Festa på Island

Av Puppan
8 feb. 2010 13:33
Visningar: 1009
Har ni tips på några bra uteställen med mer blandade åldrar?
Har inga problem att vara ute och festa hela natten men eftersom jag åker med min dotter som är dryga 20 så behöver vi hitta nånstans där det inte bara är "gamlingar" men helst inte heller bara 20-åringar.
Av Bibby
8 feb. 2010 18:27
Jag har nog Island som ett av de allra bästa partyställena jag varit på. Första gången jag var där så hade jag så vansinnigt roligt, kommer aldrig att glömma det!!!
När jag var där några år senare så fanns knappt nåt av de ställena vi varit på kvar, eller kvar var de väl men hette nåt annat och hade kanske bytt inriktning, var där med lite annat sällskap också.

Om du inte får några mer precisa tips här så råder jag er att gå på huvudgatan (antar att ni ska bo i Reykjavik) där alla restauranger och barer ligger, glömt namnet, och kolla in lite olika ställen där, fråga folk där vad de rekar, det var så vi hittade våra ställen.

Have fun!
9 feb. 2010 09:57
Hallå!
Det var ett tag sen jag var där så de klubbar som fanns då finns förmodligen inte längre precis som Bibby konstaterat.

Dock ett litet tips - islänningar förfestar länge hemma innan de går ut (vilket väl kanske inte är en nyhet för en svensk) vilket gör att de sällan och aldrig är folk ute (om ställena ens öppnat) innan midnatt. Eftersom Reykjavik är litet så är det lätt att hänga runt huvudgator och torg där ser ni snabbt klientelet i köerna innan ni väljer ställe. Byt gärna pub/bar för att avsluta på en klubb efter midnatt. Rex verkar vara ett inneställe. Pravda har ung publik - kan vara nåt för er att undvika.

Ha så trevligt!