Boka boende tidigt?

Av Muggen
17 sep. 2013 23:20
Visningar: 250
Hejsan.

Jag och sambon åker första gången till Thailand i Mars. Vi har bokat 10 nätter på Koh lipe redan och funderar på hur vi ska göra sen. Vi ska vara nere totalt 28 dagar och besöker även Koh lanta, Railay och Ao nang efter.

Förlorar man mycket på att boka boendet redan nu, blir det billigare att vänta?
Av Tipp1
18 sep. 2013 11:04
Underbara Koh lipe ta på er skor när ni går ut ganska mycket glas, vi var där i feb i år dom är gaska dålig på städa stränderna:( men ön är jätte mysig ta med öronproppar hundarna är hemska på nätterna:( och ska ni ut med båt på snorkeltur vilket jag rkomenderar starkt, fast man kan snorkla vid stranden med helt underbart:) Ja om ni ska med båt så finns det 2 turer åk den långa helt magiskt:) Och massagen är ja , jag gick på massage varje dag i 9 dagar:) Njut å må gott och använd myggmedel:)
24 sep. 2013 16:56
Hej!
På vägen upp till Koh Lanta är Koh Bulon och/eller Koh Kradan ett säkert tips om ni gillar härlig miljö och lugn o ro! Så långt från party ni kan komma! Min favorit av dessa två är Kradan. Vackrare vy än vattnet vid högvatten finns knappast! Dessutom underbar snorkling. Bara att promenera ut.
Ha en bra resa!
Sestone
Av Sierra
24 sep. 2013 19:01
På er väg upp till Krabi-området kan någon dag på de ställen Seastone nämner var fint. Din fråga var ju om det blir billigare att inte boka och då mars är i slutet av den riktiga high season finns det normalt boende att hitta på plats. Dock får man tänka på att på öarna mellan Lipe och Lanta (där du hamnar om du åker båt från Lipe) finns inte lika mycket boendealternativ som på Lipe varför det kan vara bra att boka. Billigare att vänta tills ni är på plats? Kanske genom bara knalla in, men är det fullt och ön är liten....