Boende västra sidan Florida

Av Lindak
25 juni 2011 12:49
Visningar: 891
Har tittat på att hyra hus på västra sidan av Florida. Skulle därför vilja ha tips på era favorit stället. Vi är en familj med två barn 6 och 9.
Kan tänka mig bo en bit från stranden om det finns pool. Är det bra parkeringsplatser runt stränderna?

Tanken är att vi ska åka juni 2012. När är det mest lämpligast att boka? Än har ju inte flygbiljetter släpps men är det bäst att köra när de kommer eller ska man vänta?

Tack för hjälpen!
Av Annl
25 juni 2011 15:38
Hej igen,

Jag har svarat dig i den andra tråden men vill komplettera mina svar och vad gäller flygbokningen så har biljetter till juni nästa år visst släppts nu så det går fint att boka, vllket du bör göra för att få så bra pris som möjligt - kolla mitt tidigare svar.

I Florida finns det fantastiska condo-lägenheter att hyra och de ligger granne med stranden med ett poolområde emellan och parkeringsplats i anslutning till huset. Lägenheterna håller mycket hög standard - vi hade tre sovrum, två badrum och fyra TV samt en stor balkong med fri utsikt över Mexicanska gulfen så när jag stod i köket och lagade mat kunde jag se både delfiner och solnedgång. Helt grymt! Perfekt boende när man reser med barn och särskilt när barnen är i era barns ålder.

Parkering är aldrig något problem i USA -om du inte är i typ New York....
Av Smulan7
27 juni 2011 10:43
Vi åker till Orlando nästa påsk och bokade vår resa för ca en månad sedan. Priset för 2 vuxna och 3 barn gick på 25770kr. När jag går in och kollar flyget nu är det 2500kr dyrare. Vet du redan nu när ni ska åka så boka så fort ni kan.

Trevlig resa!