Biljettbolaget skrev inte med mellannamn på flygbiljett till New York

15 apr. 2019 16:41
Visningar: 245
Hej!

Jag ska flyga till New York om 4 dagar med british airways. Allt är som det ska vara förutom att jag upptäckte att mitt mellannamn inte står med på flygbiljetten även att jag fyllde i det i bokningen.
Ringde RCG som jag bokade igenom och fick svaret att de kunde rätta till det för 500kr...
Så nu står bara mitt för och efternamn utan mellannamn på biljetten.
Pass: Jonathan Daniel Gunnarsson
Esta: Jonathan Daniel Gunnarsson
Flygbiljett: Jonathan Gunnarsson

Vad ska jag göra? Kommer jag få problem någonstans om jag inte fixar detta eller finns det någon annan lösning?
15 apr. 2019 17:08
Den här frågan ställs här varje vecka. Svaret är alltid det samma, mellannamnet behövs inte.

Fyll däremot i alla namn precis som de står i passet på flygbolagets bokningssida, som flygbolaget skickar till amerikanska myndigheter inför resan. Kallas för APIS. Gör du inte det gör det åt dig i incheckningen. Men på biljetten räcker för och efternamnet.
16 apr. 2019 20:13 (redigerad)
Citerat från Jensohlsson:
Den här frågan ställs här varje vecka. Svaret är alltid det samma, mellannamnet behövs inte.

Fyll däremot i alla namn precis som de står i passet på flygbolagets bokningssida, som flygbolaget skickar till amerikanska myndigheter inför resan. Kallas för APIS. Gör du inte det gör det åt dig i incheckningen. Men på biljetten räcker för och efternamnet.
Helt säkert? Blir väldigt nojig över att inte komma med planet. :/
16 apr. 2019 20:28
HELT säkert! Har flugit till USA över 20 gånger, senast i söndags. Det står i princip alltid endast för- och efternamn på boardingkortet, det är aldrig några problem. Frågan har också ställts här säkert 50 gånger tidigare, och svaret är alltid det samma - inga problem.
16 apr. 2019 20:57
Det är helt OMÖJLIGT att bli nekad p.g.a. det där. Det är BÄTTRE att lämna andra-, tredje- och fjärdenamn utanför flygbokningar.
17 apr. 2019 15:39
Vad bra tack, så mycket för svar!
Esta biljetter New york sas
USA Ullis2515, 31 mars 2015
Updaterad av Worldofmarie för 4 år sedan
7
Hej är förvirrad Ska åka till New york om Två veckor med sas. Håller på igenom biljetter esta osv. Blir riktigt förvirrad med detta med namnen. I mitt Esta har jag fyllt i mitt första namn som står på passet. ( Jag trodde det räckte) Fick detta svar av sas: Estan så ska samtliga namn fyllas i ...
Flygbiljetterna med Norwegian till NY i nov, när släpps de?
USA Pebles, 21 jan. 2014
Updaterad av Newyorkchic för 5 år sedan
6
Undrar om det är någon som vet när Norwegian kan tänkas släppa sina flygbiljetter till New York under november månad? De har släppt biljetter till andra resmål, men till USA. Finns bara biljetter fram till den 25 oktober. Kanske bokade du med dem förra året och vet när de släpptes då? ... ...
New York-resa, namn på biljett och ESTA
USA Atlanten, 11 apr. 2013
Updaterad av Peter_o för 6 år sedan
10
Hej! Jag ska resa med min familj till New York i slutet av maj och undrar över ett par saker. När min pappa bokade biljetterna glömde han skriva in våra mellannamn på biljetterna eftersom det inte framgick tydligt att man skulle göra det, och om man nu vill lägga till namnen efteråt på ...
Flygbiljetter New York - Los Angeles
USA Stirrsture, 17 aug. 2008
Updaterad av Password56 för 10 år sedan
2
Hej på er mina resekamrater. Sitter och försöker ta fram ett ca pris för min resa till USA i slutet på Juli nästa år. Jag blir dock inte riktigt klok på flygpriserna. Hur gör jag för att hitta billiga ENKEL-biljetter? Jag har tänkt att flyga från köpenhamn/malmö till New york, för att sedan ...
Inga mellannamn på min biljett till USA
USA Mape78, 11 feb. 2013
Updaterad av Mape78 för 6 år sedan
21
Bokade för ett par veckor sen flygbiljetter till New York, men missade att fylla i mina två mellannamn. När jag ringde Expedia som bokade mina biljetter fick jag till svar att det var omöjligt att åtgärda problemet och att flygbiljetterna därmed är oanvändbara. Ringde då flygbolaget som la ...
Flygpriser Göteborg-New York
USA Stroem1894, 4 mars 2013
Updaterad av Kampala för 6 år sedan
10
Hej, hade tänkt dra till USA i sommar och har tittat på flygbiljetter från den 14 juni till den 5 juli på flygresor.se Förra veckan låg priserna på ca 4500 kr, men nu i helgen har alla priser gått upp till minst 5200.. Vad tror ni detta beror på? det gäller t.o.m samma flyg... Tror ni priserna ...

Om New York New York State, Nordamerika

Konst
Kultur
Nattliv
Nöjesliv
Shopping
Storstad
Weekend

Om du undrar vad som finns att göra i New York är det lättare att svara på vad du som inte finns att göra. Det här är verkligen en stad där hela världen är samlad och i stort sett allt finns att roa sig med.

Med tydlig indelning av stadsdelar som exempelvis Chinatown, Harlem och Soho känner du historiens vingslag i New York, eller The Big Apple som det kallas i folkmun. Enklaste sättet att upptäcka staden är att utrusta sig med bra skor och en karta i mobilen. Känns promenad jobbigt finns buss, tunnelbana och de välkända gula taxibilarna att tillgå – eller varför inte ta en helikoptertur över staden?

Gatuindelningen på Manhattan är genial. Alla gator går från öst till väst. Alla avenyer går från norr till söder. Manhattan är indelad i tre delar: Uptown, Midtown och Downtown. Uptown är allt som är norr om början av Central Park. Downtown finner du söder om Union Square. Midtown ligger norr om Union Square upp till 59:e gatan. Lät det krångligt? När du är på plats förstår du hur det fungerar och du kommer med stor sannolikhet att älska det.

I denna världsmetropol finner du sevärdheter som Frihetsgudinnan, Time Square, Empire State Building, och Central Park för att bara en nämna en bråkdel av alla. Även om allt känns annorlunda så finns den där mitt i kaoset – känslan av trivsel. Har du en gång besökt New York är det svårt att inte längta tillbaka.

Empire State Building i solnedången
1 / 53
2 / 53
"Lilla huset" på taket ...
8 / 53
Top of the Rock
10 / 53
Looking out ...
11 / 53
Madison Squar Garden
13 / 53
Yankee Stadium
14 / 53
Mumsiga våfflor.
16 / 53
New York City Skyline
19 / 53
Damn Good Panncakes with Strawberries
20 / 53
Statue of LIberty
24 / 53
Julfint på Wall Street
26 / 53
Central Park Friendship by David Thornell
27 / 53
Empire State Buildning
30 / 53
Mamma Mia & TImes Square
35 / 53
Grand Central Terminal
36 / 53
Brandbil i New York
39 / 53
Flat Iron Building
42 / 53
Eden Garden, Union Square
43 / 53
"Seinfeld-restaurangen" (the Monks)
45 / 53
Högst upp på Empire State Building
48 / 53
Brooklyn Bridge
49 / 53