Publicerad 15 mars 2011

Se allt på 20 dagar

Swansons resor är välrenommerade och säkra. De passar dig som vill se allt men som känner att ungdomens backpackerdagar är över och vill resa på ett lite bekvämare sätt. Swansons stora Sydamerikaresa börjar i Rio de Janeiro och avslutas i Lima. Därimellan ser du Iguazúfallen, solar i tandtrådsbikini på stranden Copacabana och dansar tango i Buenos Aires. Du besöker La Paz i Bolivia och åker båt över Titicacasjön. Därefter besöker du Peru för en tågresa till Machu Picchu och sedan vidar till Amazonfloden.

Läs mer om Stora Sydamerikaresan.

Skumpa Peru runt

Att åka med Rosa bussarna är kanske något som många av oss resefrälsta tänkt att göra någon gång i livet. Deras Peruresa är fyra veckor lång och börjar i huvudstaden Lima. Under resan får du bland annat se Nazca, där du har möjlighet att flyga över Nazcalinjerna med sina geometriska djurformationer i ökeenjorden, Chivay, Colca Canyon som är en av världens djupaste kanjoner, Andernas snötäckta toppar, Titicacasjön, Inkaleden och Machu Picchu, Ballestasöarna och safari i Amazonas regnskogar.

Läs mer om Peru runt.

Mitt i naturen med Galapagos

Det här är en resa för dig som vill uppleva Sydamerika natur. Resan pågår i 17 dagar och under resan får du se Andernas natur och kultur, inkariket med Machu Picchu och höglandet utanför Quito i Ecuador. De absoluta höjdpunkterna är dock öarna Galapagos, Española, Floreana, Fernandina och Isabela. Träffa djur som sjölejon, havsleguaner och de fantastiska uråldriga jättesköldpaddorna.

Läs mer om Ecuador och Galapos med Alexito Peruspecialisten.

Paradisliv i colombianska Karibien

Resan pågår i två veckor och börjar i Bogota. Sedan följer sandstränder och palmer i San Andres och citystros i Cartagena, besök i nationalparker och mangroveskog. Äventyret avslutas i Santa Marta.

Läs mer om Bogota och colombianska Karibien.

Rosa resa till Ecuador och Brasilien

Du börjar resan med rosa bussarna i Ecuador. Sedan upplever du Nazcallinjerna, vandrar inkaleden, ser Iguazúfallen och avslutar resan i Rio de Janeiro i Brasilien.

Läs mer om Ecuador och Brasilien.