Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Resor till Santa Cruz, Madeira

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Prisexempel på flyg till Madeira

Fynda en sista minuten-resa till Santa Cruz

Santa Cruz Madeira, Europa

1 / 1

Var i Portugal om man aldrig varit där?

Portugal Quincy1, 15 sep. 2016
Updaterad av Quincy1 för 4 år sedan
10
... och klippor vid havet. Lite längre norrut har vi Santa Cruz (gullig och fin liten stad), Lourinha (dinosaurusmuseum), Peniche med sitt fort och fyrudde och Obidus (ungefär som Visby). Ännu längre norrut kommer man så till Salir do Porto (fantastisk lagun) och den allra finaste staden av alla ...

Mysiga hotell

Portugal Miajonas22, 8 jan. 2017
Updaterad av Zennors för 4 år sedan
3
... ! Sedan norrut och passera städer som Ericeira, Santa Cruz och Lorinha. Det finns mycket att se på dessa platser. Längre norrut har vi sedan Peniche (hamnstad med fort och mycket sevärd fyrplats), Obidos (stad som liknar Visby med ringmur, trånga gränder och en borg som numera är ett hotell). ...