Priser för flyg

Av Vipps80
29 juli 2019 09:47
Visningar: 92
Hej! Vi vill ev åka till Miami med omnejd nästa sommar. Då vår semester är i juli så måste det bli då. Någon som har lite koll på vad man får räkna med för flygpris för 2 vuxna och 2 barn 11 och 12 år? Och när är bäst att boka? Vill absolut ha massor m tips på vad vi ska hitta på och hur man lägger upp det bäst m boende också. Tittade på att hyra hus men kom snabbt fram till att vi vill ju se så mycket som möjligt inte vara i ett hus.
Mvh
Av Birgere
29 juli 2019 11:05
I juli får du räkna med att flyget kostar 6-7000pp men du kan hitta lite billigare och mycket dyrare. Normalt sett så brukar dom bästa priserna poppa upp 6-12 månader innan hemresa, bara att lägga in bevakningar.
Bestäm först när, hur länge, o vad ni vill göra innan ni bestämmer boendeformen, vi hyr i princip alltid privat om det inte handlar om ett stopp på ett par dagar.
Tips om vad ni kan göra i Florida hittar du i överflöd här på forumet.
Av Qraze
30 juli 2019 09:17
Hej,

Vi flög till Orlando i tre veckor i juni/juli i år. Två vuxna och två barn. Kostade oss 4800:- / pp inkl bagage.
Flygbolag: Lufthansa (Rutt: Göteborg - Frankfurt - Orlando)

Vi bodde i privat villa i Davenport hyrd via Airbnb. Fungerade klockrent.
Att ha egen pool är grymt skönt när man har barn och inte vill behöva springa med till poolen på t ex en resort hela tiden för poolhäng är väl önskvärt under perioden juni/juli/augusti i värmen.

Vi har skrivit en mängd tips på vår blogg som du gärna får ta del av. Går också bra att kontakta mig direkt om du ha specifika frågor om t ex budget, kostnader m.m.

https://www.qraze.se/2019/07/14/restips-for-orlando-och-florida/