Khao lak

17 dec. 2007 17:04
Visningar: 406
Hej vi ska åka till Khao lak 26/1 -08 och bo på Bang Niag beach (La Flora Resort). Finns det någon som har varit i Bang Niang och tiil och med har bott på La Flora Resort och kan berätta lite om hotellet och om det finns några resturanger att rekommendera? Saker att göra mm mm?
Av Phumpui
17 dec. 2007 22:32
Tag bort leksandsmärket - så skall du få lite tips - skämt och sido mkt fint hotell med en dyr utmärkt restaurang ligger ett antal resorter utmed stranden som Ni skert hittar er favorit ibland . det är en taxiresa till khao lak byn - där det finns lite liv och rörelse. På La flora jobbar som restaurangServeringsansvarig en tjej som heter kung - vi har knnt henne i ett antal år -hälsa henne från Magnus & Lenita hon hjälper Er att finna förslag på sysselsättning . rekomenderar en utflykt till similian islands, golf eller varför inte hyra en bil och ta en tur norrut utmed kusten.
eller vaför inte lite djungeläventyr eller en lång promenad på stranden

Vi bor oftare på den första och mycket ombonade stranden precis där jungeln slutar Sunset beach där vi bland flera hotel rekomenderar khao lak resort ta gärna en titt även där
18 dec. 2007 02:34
Tackar och bugar för informationen. Vad beträffar LIF skölden så lär den bli kvar. :)
Av Hejhej
13 jan. 2008 20:30
Hej! Vi ska också bo på La Flora Resort! Men vi åker inte förrän 11/2. Vi stannar i två veckor... Känner tyvärr ingen som bott där förut. Hur länge stannar ni? Vore kul att höra vad ni tycker sen :-) Hoppas ni får det riktigt skönt!
16 jan. 2008 17:06
Vi åker hem 10/2 så om jag ska skriva något om hotellet så lär det bli från något it kafé