Khao Lak

Av Agulle
10 jan. 2019 16:31
Visningar: 843
Jag och mannen åker till Khao Lak om ngt dagar.Ngn som är där just nu som kan säga ngt om vädret?Ser bara regn,regn och molnigt.Är det verkligen så illa?Har varit på flera ställen i Thailand vid denna tiden,aldrig regn........
Av M4sta86
10 jan. 2019 17:49
varit i khao lak 2x.. ena gng i december andra i februari.. i december regnade det ett par dagar..i februari knappt nåt alls..brukar blåsa bort rätt fort också
15 jan. 2019 16:11
Jag kom hem från Khao Lak den 5 januari. Tittade man på vädret här hemifrån så skulle det regna stora delar av dagarna, alla dagar. Sanningen var att det kom en rejäl skur första kvällen då det regnade 1,5 timme, resten av de 14 dagarna kom det nog totalt 50 droppar...
17 jan. 2019 09:02
Förra året (okt/nov) fick vi panik när vi landade i Kuala Lumpur. När vi satt och tittade på prognosen för våra 11 dagar i Khao Lak så skulle det vara mulet och regna varje dag. Tom. prognosen per timma var bedrövlig.
När vi landade i Phuket åkte vi modstulna, och med regnet smattrande på rutan till hotellet.
När vi vaknade nästa morgon sken solen. Vi nästan sprang ner till stranden för att få några minuter sol. Minuter blev till timmar, och det resulterade i att vi brände oss rejält ;)
På kvällen träffade vi en annan svensk och vi frågade om vädret. Hon berättade att det kommer någon skur sen blir det fint igen. Och så hade vi det, under slutet av regnsäsong. Det regnade nån skur sen blev det fint igen, det var underbart!
Skillnaden är ju att även om det regnar så är det varmt och skönt. Vi låg och guppade i havet med regnet smattrande i ansiktet, helt underbart.
Så jag tror inte du behöver vara orolig. Så här har de flesta jag pratat med förklarat att vädret fungerar i Thailand. Speciellt under lågsäsong.