Jul i London

Av Memmie
6 sep. 2006 14:07
Visningar: 5242
Ska åka på weekendresa till London i december. Tänkte höra om det är någon som har några speciella tips om vart man ska gå för att få lite julstämning. Finns det några julskyltningar eller julmarknader man inte får missa? Var finns bästa julshoppingen? Undrar också om någon har tips på mysiga ställen man kan äta eller fika på.
Av Missx
8 sep. 2006 00:46
Det där med julstämningen kommer du inte att missa ;) Större delen av West End brukar vara ordentligt skyltad...Oxford street, Regent Street mm..
Harrods bör du besöka! De brer på ordentligt :)
Av Kitten
8 sep. 2006 15:47
Ja Herrods började sin julskyltning för en mådan sen hörde jag...så det bör va ordentligt skyltat till jul:))
Av Liisa
9 sep. 2006 07:28
Hej,
Instämmer angående Harrods. Liberty på Regent Street har en otrolig avdelning för julpynt, dyrt men häftigt. Vill även tipsa om en bra restaurang, Belgo som ligger på Earlham Street vid Covent Garden. Visserligen belgisk men har bland annat jättegoda musslor till bra pris och stort sortiment av öl. Sedan är ju Covent Garden mysig med sina marknadsstånd, mycket krims krams men det är kul att går runt och titta. De har alltid något gatuuppträdande där som håller bra kvalitet.
Liisa
Av Anis
1 nov. 2007 13:54
Ett jultips är att gå till St Pauls Cathedral på midnattsmässa på julafton! Väldigt stämningsfullt och gratis. Observera bara att det knappt går att få taxi på julafton eller juldagen.
Beställ bord för engelsk julmiddag på restaurang eller något hotell. Fråga på ert hotell om de kan rekommendera något prisvärt. Själva bodde vi på ett hotell nära Oxford som hade engelsk julmiddag på Juldagen, men det hotellet finns tyvärr inte kvar.
Oxford Street är som ett enda stort julskyltningsfönster och att åka London Eye måste vara en upplevelse på julen.
Sedan blir det ju mellandragsrean! Mysiga ställen att äta på finns det överallt, glöm inte pubarna! Merry Christmas!