Billigt boende i Göteborg?

16 apr. 2009 09:27
Visningar: 3057
Jag ska åka ner till Göteborg för att se en konsert i sommar. Först tänkte jag åka tillbaka till Stockholm redan samma kväll men funderar nu på att stanna en natt. Det skulle vara skönt att kunna sova en natt i Göteborg och sen gå upp och äta frukost innan man beger sig hem igen. Är det någon som har tips på billigt boende i Göteborg? Helst i närheten av Ullevi.
Av Asok
16 apr. 2009 12:57
De flesta boenden runt konserterna för Madonna o U2 är fullbokade sedan länge så det du får kika på är väl
i så fall privata boende-former där folk hyr ut rum t.ex.
Av Magica
16 apr. 2009 14:26
Jag vet inte när du ska hit, men det kan nog vara så att om du ska hit under Madonna eller U2 så kan det så klart vara fullt på många ställen. Men ringa runt och höra är ju aldrig fel. Ofta när man ringer så har dom tips på andra där man kan prova.

Jag kanske sparkar in öppna dörrar här men kolla nedan om du inte gjort det redan.

(Logga in för att se e-postadress)
(Logga in för att se e-postadress)
(Logga in för att se e-postadress)
http://www.hostelsclub.com/hostel-en-11404.html?aff_ID=599
http://www.hotelnice.se/

Googla på Bed and breakfast göteborg så kommer det upp massor

Telefonnumret till Göteborgs Turistbyrå 031-61 25 00. Ring för fler förslag på boende. Det kanske finns privatpersoner som hyr ut.

Hoppas det fixar sig för dig.
8 nov. 2011 11:12
Vill tipsa om Kvibergs Vandrarhem & Stugby i Göteborg. De har mysiga stugor och fräscha rum, billigt också! God frukost och gratis parkering. Tar några minuter in till centrum men det har man igen på priset och att man kan bli av med bilen och ta spårvagnen in.
www.vandrarhem.com
Av Tussi73
2 feb. 2012 13:05
Första jag tänker på är Spar Hotel Gårda, tror du kan få ett dubbelrum under 800 kr. Detta hotell ligger i Göteborg nära Nya Ullevi och Trädgårdsföreningen. Liseberg och Universeum finns också i närheten.