Jessika81

Kön / Ålder
Kvinna, 37 år
Bor i
Stockholm
Restyp
Naturälskare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Förhållande
Besökta länder
18
Profilsida skapad
2008-03-17
Senast online
7 år

Hej,

I slutet av oktober åker jag och pojkvännen på semester runt västkusten i Usa. Vi har mkt inplanerat och hoppas att kunna hinna med allt! Städer vi ska besöka är Los Angeles, Las Vegas och San Fransisco. Vill gärna besöka Grand Canyon samt Yosemite park. Kan knappt vänta tills vi reser! :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Lite kort om min resehistorik

Senaste resan gjordes i februari och då bar det iväg till Mexico! Åkte dit själv och mötte sedan upp en grupp bestående av 13 människor från olika delar av världen. Vi reste tillsammans runt Yucatan och jag tycker att Mexico är ett väldigt spännande land med mycket att se och uppleva.

Förra året blev det en solsemester på Gran Canaria, två trippar till Gotland, en trip till Sala samt en weekend till London.

I maj 2007 åkte jag och några vänner till Tokyo där vi bodde på ett hostell/vandrarhem i Ueno. Den resan var jättekul och jag skulle gärna vilja besöka japan igen.

När jag var yngre reste jag en del i Europa med min familj samt besökte en del charterländer. Efter gymnasiet åkte jag och en vän till Marocko och besökte hennes släktingar som bor i Marakesh och Agadir.

// Jessika

Jessika81s besökta platser
Resealbum  (Visa alla 6 album)
Tog äntligen mod till mig och bokade en efterlängtad resa till Mexico! Resan var en gruppresa så jag åkte ensam till Mexico och mötte upp mina medresenärer på ...
22 mar 2009
19
Bilder  (Se alla 272 bilder)
Tussi73
Tussi73 säger i Jessika81s diskussion "Billigt boende i Göteborg?":
Första jag tänker på är Spar Hotel Gårda, tror du kan få ett dubbelrum under 800 kr. Detta hotell ligger i Göteborg nära Nya Ullevi och Trädgårdsföreningen. Liseberg och Universeum finns också i närheten.
2 februari 2012 13:05 - Anmäl
Jessika81
Jessika81 säger i sin diskussion "Tips på resmål - Slutet av Oktober":
Tyvärr är det den enda veckan på det här året som vi båda kan vara lediga samtidigt. Dock är det v.43 och som jag har förstått det är det höstlov v.44. Hoppas på det :)
15 september 2010 14:39 - Anmäl
Jessika81
Jessika81 startar diskussionen "Tips på resmål - Slutet av Oktober":2
Hej! Jag och pojkvännen kommer att ha en vecka ledigt tillsammans under slutet av Oktober och vill passa på att resa någonstans. Vi har inte kommit fram till något bra resmål och önskar tips! Vi var inne på Egypten men hittar bara dyra resor kring de datumen och sen ville vi gärna se pyramiderna + sola och bada och det verkar svårt att hinna med på en vecka. Kanarieöarna har jag besökt fl...
15 september 2010 13:30 - Anmäl
Blixten1
Blixten1 säger om Jessika81s bild "Cancun":
Härligt :)
29 november 2009 20:14 - Anmäl
Gullsing
Gullsing säger om Jessika81s bild "Agua Azul":
Det ser lockande ut att slänga sej i vattnet här. Gilla
25 november 2009 20:18 - Anmäl
Vänner