Stöd Ukraina

Magica

Kön / Ålder
Kvinna, 15 år
Bor i
Göteborg
Sysselsättning
Ledig
Civilstatus
Singel
Besökta länder
28
Profilsida skapad
2008-09-28
Senast online
12 år sedan

En resa är en resa, kort som lång. Själva resandet är det som är en stor del och att planera...och att längta. Det är en speciell känsla när man packar och tillslut ger sig av mot tåg eller flyg. Det spelar ingen roll om jag bara ska åka en relativt kort sträcka. Sen älskar jag ju att åka tåg också.

Jag har inte besökt så många olika länder på de senaste åren men jag har gjort korta, nära resor som varit underbara. Jag är alltid sugen på att åka till platser, men jag har inga väldigt utstickande favoriter på min lista som jag måste åka till. Däremot har jag några länder som jag inte lägger massor av energi på för att komma till. Men lite är det så att jag har hamnat där jag hamnat av en slump. Och då kan man upptäcka att platser man inte alls haft i tankarna att åka till, blir favoriter.

Många platser vill jag tillbaka till. Det är roligt att resa tillbaka. Att känna sig lite hemma i en annan stad som man hunnit utforska några gånger är härligt. Sen har jag en önskan att vara lite längre tid på ett och samma ställe för att lära känna platsen bättre, av samma anledning, att kunna känna sig lite hemma. Att inte bara susa förbi som turist. Men så har det inte blivit. Än!

Magicas besökta platser
Bilder  (Se alla 33 bilder)
Femtioplus
Hej! Finns många sätt att få fram skrivet om folks upplevelser från olika platser, här på RG precis som på andra ställen på nätet. Du kan ju förrutom under bloggarna, oxå skriva en fråga under resprat, diskussioner. Så har jag gjort några gånger inför resor... och då fått både tips och annat. Även länkar till andra sidor på nätet, har man skickat i svaren till mig. Och så ibland lite vidare ko...
17 maj 2011 14:39 - Anmäl
Vänner
Göteborg-Kosovo
Jag går här och vankar i lägenheten. Jag ska gå till bussen som tar mig till nästa buss som tar mig till flyget om några minuter. Nu ska det äntligen göras. Jag åker till Kosovo på några dagars semest...
30 jun 2010