Stöd Ukraina

Gullans blogg

Lördag 25 April 2009 - Washington

Washington - Rock the Red

En bekvam men dyr tagresa har nu tagit oss till Washington. Huvudorsaken till utflykten hit ar hockey. Men innan matchen sa har vi hunnit med Arlington kyrkogarden, vita huset och en promenad i stan. Jattevacker stad! Har skulle vi vilja stanna langre men taget gar om drygt en timma sa det tar vi nasta gang.

For att komma ut till Arlington sa bestamde vi oss for att ta taxi. Och jag lovar att vi hittade den skonaste taxischaufforen i DC. V, T och jag satt i baksatet och skrattade sa tararna rann. Vi fick ned vevade rutor runt om i en stor amerikanskbil utan fjadring, extremt hog bongotrummusik och en sjungande taxi schauffor. Tyvarr tappade han lita av sitt humor en liten stund nar vi blev stoppade av polisen for att ha stannat pa fel stalle. 95 dollar i boter:(

Vita huset var ... vitt och vackert. Och stort. Dar bor fam Obama perfekt:).. och lag pa vag till hockeyarenan.

Kl 18 stod vi utanfor arenan for att ta oss in pa matchen. Och man kan val saga att de svenska klubbarna har lite att gora for att na upp till den stamnigen som var bade utanfor och inne i arenan. Storband, maskotar, bussar mm mm och ALLT rott. T o m haret pa folk.

Matchen slutade 4-0 och killarna var helnojda efter upplevelsen. Kepsar och handdukar mm ar nedpackade.

Mot taget for resa tillbaka till NY och Ground Zero och Frihetsgudinnan.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet