Stöd Ukraina

Gullans blogg

Lördag 27 Februari 2010 - Koh Chang

Varmt pa land, Varmt i sanden, varmt i vattnet

Oj vad varmt det ar nu. Vattnet ar pa vissa stallen sa varmt att det branner. Tur vi har pool pa hotellet. Dar ar det nog bara runt 32 - 33 gr i vattnet.

Men vi klagar inte. Det enda ar val att man blir ganska loj och inte orkar gora sa mycket. Men igar tog vi mopparna till Klong Prao Beach som ligger soder om whitesandbeach. En vacker strand med flera fina hotell. Tyvarr sa fick vi bara ta ett snabbdopp eftersom barnen hittade maneter i vattnet. Och pa fraga till en Thailandare sa kunde han inte garantera att det inte var brannmaneter.

Det slutade naturligtvis med att barnen hittade pa ett annat satt att vara i vattnet... de hyrde kanot. Tyvarr valte den och de fick upptacka att det var brannmaneter. Roda marken och klada blev minnet av den kanotturen.

Pa kvallarna utforskar vi restaurangvarlden. Grillad fisk av olika slag ar jattegott likasa GreenCurry. .. det finns hur mycket god mat som helst. Bara att valja och vraka.

Idag landar vi nog vid poolen och sa skall vi forbereda morgondagens utflykt och fodelsedagsfirande. Utflykten blir till 3 andra oar och snorkling. Spannande.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet