Stöd Ukraina

Vidakattens blogg

Onsdag 19 Juni 2013 - Orlando

Universal Studios, Florida Mall och Discovery Cove!

I måndags styrde vi, efter löprunda, mot Universals andra park. Vi hade höga förväntningar sedan förra gången vi besökte Universal i LA. Parken levde upp till förväntningarna trots att det inte fanns någon Studio Tour här. Många häftiga attraktioner och vi var alla eniga om att "Revenge of the mummy" tog hem första pris. Strået vassare än i LA faktiskt. Detta var helt klart den bästa av Universals parker tyckte vi och vätskebalansen lyckades vi hålla på rätt nivå hela dagen allihop!
I går tog vi lite sovmorgon. Rastade löparskorna gjorde A, T, F och L. Sedan slappade vi vid poolen på fm och åkte iväg för lite shopping på em. Både Florida Mall och Premium Outlet på International Drive blev det. De stängde inte förrän 23, så det blev nattamat på Taco Bell!
I morse lämnade vi hotellet redan 7.15 för att åka till Discovery Cove. Där har vi haft en heldag med all inclusive hela dagen (det blir till att springa lååååångt i morgon)
Vi har snorklat med massvis av färgglada fiskar, jättestora rockor (en del av dem större än oss själva), hajar ( med bara ett tunt glas mellan)
Dagens höjdpunkt var dock när vi fick bekanta oss med och simma med en delfin. Det var helt fantastiskt!!! Att få klappa och vara nära var underbart bara det, att dessutom få simma tillsammans med den och pussa den på nosen var magiskt!!! En fantastisk upplevelse som måste upplevas!!! Besöket var inte gratis precis, men vi ångrar det inte en sekund!!! Oj, oj, oj, vad häftigt!
I morgon besöker vi Sea World och på fredag vattenparken Aquatica, innan vi åker till Fort Myers Beach på lördag.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemresa, tyvärr.....
10 år sedan
4th of July
10 år sedan
Ordningen återställd!!!
10 år sedan
Siesta Key
10 år sedan
Vi njuter!
10 år sedan