Stöd Ukraina

Vidakattens blogg

Tisdag 2 Juli 2013 - Siesta Key

Siesta Key

Nu har vi varit på plats här på Siesta Key sedan i lördags. Resan gick bra, lunch på ett mysigt ställe, Gecko's innan vi kom till vår lägenhet på Crescent Beach. Vädret har inte riktigt varit med oss. I söndags blev det en dag på stranden med bad i HÖGA vågor, innan ett tropiskt oväder med storm och skyfall drog in. Vi lyckades parera in löprundan i går mellan två ösregn... Vad gjorde vi sedan då? Jo, vi åkte till Ellenton outlet 40 minuter härifrån och tillbringade dagen och kvällen där. Sedan blev det UNO på balkongen medan regnet fortsatte vräka ner.
En intressant syn i morse, grannhotellets gräsmatta är numera en sjö!

I dag är det lite ostadigt väder, men stormen har dragit förbi. Vi ska snart ner till stranden eller poolen och ta igen allt badande som vi missade igår.
Siesta Key är rankad som en av USAs finaste stränder, men vi måste säga att vi är lite besvikna efter allt vi läst om den. Mycket beror nog på väder och vind. Träffade några amerikaner vid grillen som är här samma vecka år efter år och de hade aldrig varit med om detta tidigare. Hoppas på bättre vindar, det ska bli bättre i morgon sägs det. Annars förblir Fort Myers Beach vår etta ( rätt lustigt eftersom vi var lite skeptiska till den stranden innan vi åkte!!!)
Annars har vi det bara bra och tänker njuta av 4th of July och de sista dagarna här! Stor kram till alla där hemma!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemresa, tyvärr.....
10 år sedan
4th of July
10 år sedan
Ordningen återställd!!!
10 år sedan
Siesta Key
10 år sedan
Vi njuter!
10 år sedan