Stöd Ukraina

Vidakattens blogg

Torsdag 4 Juli 2013 - Siesta Key

4th of July

I går kväll körde vi till ett häftigt ställe och käkade kvällsmat. Cracker Barrel, en restaurang med riktigt country/sydstatstema. Trevlig upplevelse och faktiskt god mat.
Löprundan i morse bjöd på 4th of July-feeling. Fast klockan bara var tidig morgon började det bli fullt på parkeringen vid the public beach. Folk hade samlats i stora grupper, startat grillarna, musiken och laddat upp för en heldag på stranden. Vi tillbringade dagen på stranden med avbrott för några skyfall som drog förbi. Det var FULLT på stranden. Helt otroligt vad de kan kånka med sig till stranden.... Amerikaner nöjer sig inte med ett parasoll, det ska vara ett helt tält, inte en kylbag, utan en monsterkylväska på hjul, inte lilla picknick-grillen, utan en portabel full size gasolgrill!!! En hade dukat upp hela bufféer i sina soltält( mindre kul för dem när regnen drog förbi!) De går verkligen all in! Stora flaggor, små flaggor, badbyxor, bikinis, hattar mm mm som den amerikanska flaggan. Alla önskar varandra "Happy 4th of July" Tror aldrig vi svenskar skulle göra något liknande den 6 juni!
På kvällen drog vi iväg och hämtade pizza som vi avnjöt på balkongen tillsammans med ett fyrverkeri som får vilken nyårsafton som helst att blekna. Raketer började skickas upp runt 19 och det håller fortfarande på, 3,5 timmar senare! Vilka pjäser det har skickats upp!! Tror aldrig vi upplevt något liknande.
I morgon har vi vår sista dag här. Det blir lite strand och lite shopping, sedan ska vi packa ( kan bli spännande....) för på lördag morgon åker vi till Tampa för vår sista semesterdag innan flyget lyfter på söndag. Det kommer inte att dröja allt för länge innan vi kommer till Florida igen. Hade det varit möjligt hade åtminstone några av oss stannat kvar här för gott!! Älskar detta ställe!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemresa, tyvärr.....
10 år sedan
4th of July
10 år sedan
Ordningen återställd!!!
10 år sedan
Siesta Key
10 år sedan
Vi njuter!
10 år sedan